Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riminda

Najlepsze wesele na jakim byłam

Polecane posty

Gość riminda

Właśnie tak wszyscy piszą co chcą więc ja napiszę o weselu na jakim byłam :) w hotelu Zimnik w Lipowej k/Żywca .Rewelacja ludzie macie dylematy gdzie urządzać imprezy a tu takie ideale miejsce w beskidach jest w otoczeniu gór super jedzonko przepyszne ,czyściutko przytulnie ..bardzo miła obsługa i niedrogo.Wiem,że klimat imprezy tworzą ludzie w tym przypadku samo miejsce przyciąga...mam zamiar namówić klasę żebyśmy zrobili tam studniówkę ..

klimat na weselu tworza glownie ludzie - jedzenie, sala itp to mily dodatek (ktory czasami moze wiele popsuc) - takie jest moje zdanie

Gość ja mieszkam w Lipowej
i kilka razy byłam tam na weselach i innych imprezach ale ogólnie nie bardzo mi się tam podoba, jedzenie średnie a ceny strasznie wysokie :o W Żywcu polecam na wesele restaurację Orchidea, sala piękna, jedzenia dużo i smacznie, dużo lepiej niż w zimniku

Gość kkkiiikkkaaa
Przecież to żałosna reklama:o

Gość riminda
rzeczywiście madz masz rację ludzie tworzą klimat akurat moja rodzinka zawsze świetnie się bawi i nie potrzebuje do tego ładnej oprawy ,po prostu byłam w zaszłym miesiącu tam na weselu i bardzo mi się podobało.W orchidei też byłam kiedyś na obiedzie i jedzenie było bardzo dobre poza tym lubię te kwiaty:),ale oni nie mają tak dużej sali,żeby zorganizować naszą studniówkę.znacie jakieś inne miejsca z dużymi salami w okolicy Żywca???