Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też...kobietka

Niskie kobietki - zapraszam

Polecane posty

Gość też...kobietka

Zapraszam do dyskusji wszystkie panie o niskim wzroście na temat ciuchów - czyli temat który wszystkie lubimy. Planuję otworzyć sklep z ubraniami dla niskich kobiet, aby takie kobiety mogły kupić dla siebie ubrania pasujące do ich wymiarów. Proszę o Wasze opinie czy macie problem ze znalezieniem ubrań na swoją figurę. Czy byłybyście zainteresowanie robieniem zakupów w sklepie oferującym odzież specjalnie dla niskich kobiet. Zapraszam do dyskusji wszystkie niskie kobiety, jakie macie potrzeby jeśli chodzi o ubrania. Wypowiadajcie się kobiety, zapraszam

Gość też...kobietka
to znaczy 150 cm - 162 cm

Gość też...kobietka
to temat o ciuchach, a nie o sexie więc proszę pisać na temat

Gość jagaddddd
Ja mam 160cm i fajnie mi z tym:) Przecież małe jest piękne:)

Gość jagaddddd
150-162 cm zalicza sie do niskiego wzrostu ... natomiast od 165 cm kobieta uważana jest za średniego wzrostu... a od 170cm - wysoka.

Gość 3WERTG
JA TEŻ NIE LUBIE TAKICH KRĘPYCH PARÓWECZEK - CHYBA PO TO BY ICH ŁEB SŁUŻYŁ MI DO STAWIANIA BROWARU :)

Gość GŁOWATORA
niecierpię takich małych dup. nóżki mają krótkie i grubiutkie az żal

Gość jeleniagłowa
autorko nie otwieraj takiego sklepu bo zbankrutujesz - takie pyrduy małe to sie ubieraja na tandecie u bułgarów

Gość też...kobietka
jagaddd - czy Ty zajrzałabyś do takiego sklepu z ciuchami dla niskich kobiet

Gość mala mi 87
ja mam 156 i mam problem na ogol ze spodniami na tyleczku leza dobrze ale nogawki za dlugie:(

Gość jeleniagłowa
nic takim nie pomoże - bo mają za nisko tzipkę i źle je ruchac

Gość też...kobietka
Bardzo proszę, nie obrażajcie tutaj innych. Nie chodzi o to kto jest lepszy, a kto gorszy. każda kobieta jest fajna na swój sposób. Jak nie lubicie niskich to nie zaglądajcie na ten temat i tyle. Ja tutaj proszę kulturalnie o opinie niskie kobiety, a tym krytykom dziękuję

Gość też...kobietka
A jakby był taki sklep, to byś zajrzała do niego?

Gość hghgf
to ja się do niskich zaliczam mam 165 cm to nie jest niski wzrost . Dla kobiety niski wzrost to ponizej 160 cm . Sredni 160-170cm wysoki powyzej 170m

Gość też...kobietka
Jak już wcześniej było pisane - niski to 150-162 cm

Gość też...kobietka
Kobiety, łatwo znajdujecie w sklepie spodnie, koszule, sukienki, spódnice na wzrost 150 cm ?

Gość 152-ka
ja chętnie bym zajrzała do takiego sklepu, muszę się dobrze nalatać aby znaleźć coś dla siebie, a na dodatek mieszkam w niewielkim mieście i mam problem z ciuchami

Gość brita111
ja często kupuję na dziecięcym, ale mam już coraz więcej lat i nie za bardzo to wypada... ;-) jestem za

Gość też...kobietka
Dzięki kobiety za wypowiedzi, zapraszam do dyskusji

Gość erthht
TAKIE KARŁY NIE DLA MNIE - ZA NISKO MAJĄ TZIPKĘ I TRUDNO JE POKRYC

ja mam 161cm, ogólnie nie jest mi z tym źle, ale wszystkie spodnie do skrócenia, a większość sukienek które mierzę, to talię ma w miejscu moich bioder. masakra jakas

Gość też.....kobietka
Osoby zainteresowane namiarem na sklep dla niskich kobiet zapraszam do kontaktu mailowego: niskie-kobietki@wp.pl

przesadzacie z tym niskim wzrostem. Ja mam 163 cm i absolutnie nie uważam, że osoba 1cm niższa ode mnie jest niska :O uważam, że niski wzrost to tak do 156cm, 157cm, od 158cm - 165 cm średni wzrost, od 166cm - 175cm wysoki wzrost, pow. 175 cm baaardzo wysoki taka moja opinia, patrząc na przeciętną kobietę, która ma 160 cm wzrostu średnio, no więc jest średnia, nie niska a wręcz ja czasem czuję się wysoka wśród dziewczyn 150 cm, a na szpilkach jak jestem to w ogóle, więc nie wypisujcie głupot, że 162 cm to niski wzrost :O bo jednak jest różnica między 150 cm a ponad 160 cm .

Gość teta
Mam 182...i to ja mam problem z ciuchami o odpowiednich rozmiarach i proporcjach.Niska kupi np spodnie i odetnie bez problemu nogawki,ja natomiast ich nie doszyję! jak chcesz zrobić biznes to raczej dla wyższych kobiet bo to one mają prawdziwy problem już nie wspomnę jak potrzebują coś powyżej XL to już prawdziwa masakra! od rozmiaru 42to w naszym kraju już nic nie można porządnego kupić!a jest wiele kobiet powyżej 176 i rozmiarze 44 46 48 50....są młode a muszą się ubierać w ciuchy jak dla babci bo tylko to jest w naszych sklepach. Mam 182cm wzrostu rozmiar 44/46....i muszę jeździć po garderobę do Niemiec,ciekawe,że tam nie mają z tym problemu!

Gość też.....kobietka
teta - mi akurat bliżej do niskich niż wysokich kobiet, więc jest mi daleki ten problem. Zdaję sobie sprawę, że kazda nietypowa figura to kłopot z odzieżą, na rynku króluje średnia standardowa. A jeśli piszesz, że sklep z odzieżą dla wysokich i dużych kobiet to taki dobry interes, to może sama nad takim pomyśl. Nikt inny, jak osoba wysoka i o dużym rozmiarze nie zna lepiej tematu i na pewno wie jakie problemy w odzieży należy w takim wypadku rozwiązać. Pomyśl nad tym ;-)