Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pechowa żona

Mąż chce mieć syna, chociaż mamy już czwórkę dzieci

Polecane posty

Gość Pechowa żona

Mój mąż chyba zwariował. Chce mieć za wszelką cenę syna, chociaż mamy już cztery córki. Nie wiem, jak mu to wybić z głowy. Ciągle mówi, że syn też musi być.

Gość dssdes
a ja bym nie chciał miec wcale dzieci . Byłbym złym ojcem

Gość jesli Was stać
to czemu nie?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli Ty tez tego chcesz to czemu nie, jesli Was stac to ok ale jesli on chce tylko zaspokoic swojego męskie ego no to sorry

Gość Pechowa żona
Jesteśmy w miarę sytuowani, ale mimo wszystko czwórka dzieci to duże koszty wyżywienia, ubrania i tak dalej. Wszystko drożeje i myślę, że naprawdę jest nam ciężko. A on chce kolejne dziecko, jakby był człowiekiem niezdającym sobie sprawy z tego.

Gość femin-istkaf
A jakim mąż jest ojcem dla córek?

Gość Pechowa żona
Jest dobrym ojcem, ma dobry kontakt, jednak zaczyna być widoczny brak czasu. Mąż sporo pracuje, trochę jest zmęczony.

Oczywiście nie przeszło mu przez myśl, że jak już macie 4 córki to jest spora szansa, że 5 dziecko też będzie córką? ;)

Gość lejla28
to będzie ci robił tyle dzieci az w końcu bedzie syn?...to czsem do 10 dobijecie...powiedz stanowcze NIE i koniec

Gość felicija
Zacznij od tego, czy Ty chcesz tego dziecka. Bo przecież to na Ciebie spadnie lwia częśc obowiązków przy dziecku. I to Ty będziesz w ciąży, bedziesz rodzić, a nie mąż. Jesli Ty nie chcesz to mąz powinien to uszanować.

Gość femin-istkaf
Na Gwiazdkę to kup mu psa, królika, chomika i kanarka- 4 samczyki, , może odzyska poczucie równowagi plci w domu, bo widać ma jakieś poczucie, że jego dwa jądra w domu, to za mało. ;)

Gość knlnmlm
narysuj mu na kartce synka i mu daj:)

Jeśli ich stać na dziecko, to nie widzę przeciwskazań. Wręcz to będzie zdrowe, jak normalna rodzina będzie się rozmnażać. Świat ma to do siebie, że jest więcej głupich niż mądrych, więc inteligentni powinni się więcej rozmnażać. Ja tam się nie dziwię mężowi. Jakbym miał 4 synów, to robiłbym wszystko, żeby jeszcze mieć córkę. I vice versa.

Gość nunczako
Musicie oboje chcieć mieć dziecko to raz, a po drugie, ile ty masz lat? tój organizm nadaje sie na ciążę? masz siłę odchować? To ty bierzesz na siebie fizyczne obciążenie związane z ciążą i opieką nad dzieckiem- to musi być twoja decyzja, a nie spełnianie zachcianki meża, po twoim trupie. Krowa rozpłodowa jesteś dla niego, czy co?

Gość wbrewwiedzy
Kobieto, są mężczyźni którzy nie mogą mieć syna tylko same córki, bo powód tkwi po stronie genów mężczyzny, więc urodzi się wam następna córka pewnie. Niektórzy mężczyźni nie mogą z kolei mieć córek tylko samych synów, tak to jest. Jak nie wierzysz to sięgnij do wiedzy naukowej na ten temat. Powiedz to mężowi, niech się sam przekona o swoim defekcie. Cieszcie się z córek, bo syna się nie doczekacie. Albo możecie próbować do skutku, znam taka pare co próbowała...ma ośmiu synów...aż wreszcie dali sobie spokój.

Gość nunczako
no dokładnie, jak mąż sie egoistyvcznie uprze, to zrób mu tego syna, ale z innym facetem, bo od męża lecą tylko plemniczki XX. ;)

Gość Pechowa żona
On ciągle mi sugeruje piąte dziecko, jednak dla mnie to ciężka decyzja. Może rzeczywiście coś z nim jest nie tak, jak same córki przychodzą na świat.

Gość nunczako
może naukowcy sie nie mylą, co? ;) Nic nie jest z nim "nie tak", to tylko cecha jego organizmu, tak jak niebieskie oczy lub dobry refleks.

Gość ziemkaa
A może zabierz go do lekarza. Niech mu wyjaśni jak małe są szansę, że kolejne dziecko to będzie chłopczyk

"bo widać ma jakieś poczucie, że jego dwa jądra w domu, to za mało." ha ha ha... rozbawiło mnie to :D

Gość hmhhhmhm
moj tato mial 5 corek

Gość aha ii ach
zgódź się, ale uprzedź, ze go zabijesz jeśli znowu zrobi ci córkę

Gość Killerus
My mamy 2 córki a żona ostatnio mnie wkurwia że chce jeszcze syna. Ja jej na to że syn powinien być najstarszy a nie najmłodszy gowniarz a skoro go nie było to i nie będzie. Odmówiła mi sex za karę to niech się ugryzie w... Mam jeszcze ręce. No jak to mawiał święty łukasz ręką chuja nie oszukasz no ale lepszy rydz niż nic. Nie dam się tyranizować babie. Brakiem dupy mnie nie zastraszy

Gość Katooo
W końcu da ci tej dupy i zajdzie w ciąże. hehe

Gość Katooo
Lodycja czy ty jesteś tak jebnięta, ze uważasz kobiety za gorsze produkty ? ojciec cie zrobił wybrakowanymi plemnikami?

Gość gość
moi znajomi mieli tez pecha ze 4 córki, ale po jakims czasie jak odchowali corki do wieku szkolnego postarali sie jeszcze jeden raz i udało sie doczekali sie upragnionego synusia