Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska z wielkim brzuchem

Czy HULA- HOP pomoże na wielki, tłusty brzuch i boczki...

Polecane posty

Próbuje zrzucić wagę, bo jestem gruba :( a niska :O i nic, nie jem kolacji, staram sie nie laczyc bialek z weglowodanami i nic :( waga ani drgnie, ale niewazne odkad pamietam mam gruby i duzy brzuch, wyglada jak ciazowy, czy hula hop pomoze? kiedys sobie kupilam za kilka zlotych takie kolko, ale bylo tak lekkie ze nie moglam nim krecic :O a moze jakies cieższe? moze macie jakies propozycje? nie chce odmawiac sobie wszystkiego, ale chce sie pozbyc tego brzucha :(

Gość bbfg
kup groch i wrzuć do kółka,bedzie cieższe...ja tak zrobiłam i jest ok

Gość pytanie mam....
moze po prostu nie umiesz krecic hula hop ze ci sie nie udaje, bo ja tez mam leciutkie hula hop i jest git. Poza tym wydaje mi sie, ze najpierw powinnas zrzucic kilka kg poprzez bieganie, skakanie, jazde na rowerze, przy okazji oczywiscie pokrecisz hula hopo ale powinnas to robic conajmniej 20 minut dziennie. Jezeli nie wychodzi Ci to "hulahopowanie" to polecam Ci kupic twister. Nie jest za drogi, ale tez bedziesz musiala cwiczyc codziennie ok 20-30 min zeby bylo widac jakies rezultaty. Poza tym idz do dietetyka. On Ci zleci jakie robic badania i pozniej napisze Ci odpowiednia diete skoro sama nie mozesz schudnac.

Gość bbfg
albo fasole...ja juz nie pamiętam czym wypełniłam

co to jest ten twister? no a nie mozna gdzies dostac takiego ciezkiego, sportowego hula hop? i pytanie mam jeszcze jedno odnosnie odzywiania a wlasciwie picia, czy herbate czerwoną to pijemy po jedzeniu czy przed? :P wydaje mi sie ze kiedys byly takie ciezkie hula hop, ale moze tylko mi sie wydaje

niejedzenie kolacji to błąd bo wtedy spowalnia się metabolizm na całą noc. a poza tym moim zdaniem lepiej zacząć od biegania bo hula hop raczej wyrobi mięśnie niż spali tłuszcz.

kiedys pięknie i szybko udalo mi sie schudnac, niestety odstawilam fajki i przytylam teraz staram sie to powtorzyc, ale waga nawet nie drgnie :(

Gość ida29
Jesli masz troche kg do zrzucenia to polecam basen lub aquarobic jest swietny nie obciaza stawow jak kieganie a przy tym ujedrnia cialo, i nie czujesz tak zmaczenia jak przy bieganiu.

czyli co dac sobie spokój? :( chodzi o to, ze bieganie to cala wyprawa... czlowiek wraca po pracy, zmeczony, ma ochote wskoczyc do lozka, a nie wychodzic na ten ziąb, dla mnie jednak ten hula hop to byloby duze ulatwienie tylko czy dostane gdzies takie ciezkie?

Mintaja -> wyrabia bo przecież się używa ich aby się kręciło :P oczywiście nie wyrabia tak jak ABS czy A6W ;) grubaska z wielkim brzuchem -> schudłaś paląc bo papierosy zatruwają organizm i spadek wagi to był tylko skutek uboczny. A co do biegania to lepiej zrobić taka wyprawę bo ŻADNE ćwiczenie nie da efektu jeśli będziesz je robić 5 minut dziennie.

krecilam, krece, to chyba wiem lepiej, z doswiadczenia, a nie tak jak Ty z internetu :classic_cool:🖐️

Leviatann> palilam przeszlo 10 lat wiec nie schudlam od tego zapewniam cie :classic_cool: mintaja gdzie kupilas swoje hula hop?

nie mam konta na allegro i nie chce tam kupowac, wiem, ze te lekkie sa w sklepach dla dzieci, ciekawe gdzie mozna znalezc te cieższe, w sklepach sportowych?

jestem niska bo 160 cm a waze 65 kg :( 😭

moim zdaniem lepsze będzie bieganie/rower bo im intensywniej i ciężej będziesz ćwiczyć tym lepsze i szybsze efekty.

dzieki wszystkim, wieczorem ak znajde temat to napisze czy udalo mi sie cos kupic ;)

Gość gość
I co znalazlas cos ?

Gość stalovakotka31
Witaj. Samo hula hoop nie pomoże. Ważne jest żeby połączyć odpowiedni sposób odżywiania z ćwiczeniami aerobowymi. Zapraszam Cię na mojego facebooka i tam możemy wspierać się i czasem wymienić pomysły na odżywianie fit i ćwiczenia. Jeżeli szukasz trenerki jestem chętna. Biegałam na 10 km, chodziłam na aerobik, zrobiłam 6 weidera. Obecnie 2-3 razy w tygodniu chodzę na Zumbę i tą formę bardzo ci polecam. Zapisz się w swojej okolicy na zajęcia lub włącz w domu film na YouTube z zumbą . Ponadto codziennie robię 40 przysiadów i kręcę hula hoop. 3 tydzień nie jem żadnego pieczywa. Zastępuje je kaszami, ryżem, jem zupy i dużo jabłek, bo mają sporo błonnika który reguluje trawienie. Od 1 stycznia schudłam 2, 5 kg. Trzymam kciuki za Ciebie! Kinga ze Stalowej