Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UczuciowaBaśkaa

czy wszyscy jestescie szczesliwi w zwiazkach??

Polecane posty

Gość UczuciowaBaśkaa

ja mam 25 lat i faceta 7 lat. Dogadujemy sie,niby nie potrafimy bez siebie zyc, jest to troche burzliwy zwiazek, a ja ciagle zastanawiam sie jakby to bylo z kim innym. Mielismy 2 mieiseczna przerwe jakis czas temu i spotykalam sie z kims innym-bylo zupelnie inaczej lepiej...jednak z pewnych wzgledow nie moglismy byc razem (okazalo sie ze zostanie tatusiem). Zastanawia mnie to czy z innym tez zapanowalaby ta monotonia, zastanawianie sie nad tym wszystkim, czy na pewno z ta osoba chce sie spedzic reszte zycie, ale swiafdomosc ze moze byc przeciez gorzej, trafic na gorszego mnie trzyma przy nim.... Chyba jestem jakas glupia

Gość spifot
nie jesteś glupia tylko troche zagubiona nie rezygnuj ze szczescia inaczej zawsze bendzie ten niedosyt

Gość knlnmlm
No kurde nie widzisz,że nikt nie jest szczęśliwy, co za głupie pytanie!!!! Przecież na kafeterii nie ma ludzi szczęśliwych!!! Jak ktoś jest szczęśliwy, to nie czytuję cały dzień o problemach innych i nie wylewa żali na kafe, tylko zajmuję się swoim życiem i czymś bardziej ambitniejszym niż czytanie pierdoł, żeby się podbudować!!!

Gość UczuciowaBaśkaa
no niestetyz tamtym szczesliwa nie bede , bo zalozyl rodzinę zreszta za moja namowa ;/

Gość spifot
i co ślub a potem zdrada bo sie trawił ktoś lepszy

knlnmlm -Ja czytam, chociaż nie mam tych problemów ze swoją dziewczyną [a może rozsądniej by było napisać kobietą ?]. A wiesz dlaczego czytam ? Nie dlatego, żeby się "podbudować, ale jeszcze raz utwierdzić, czego robić nie warto. To forum traktuję, od jakiegoś czasu, jako świetną zabawę także [w czasie, kiedy w pracy wieje nudą]. Nie porównuj więc wszystkich do swoich wynurzeń :classic_cool: Baśka - daj mu życ ! :D

Gość mireczkaa
ja jestem szczęśliwa. Wiem, że to partner na całe życie :) Jeśli Ty się zastanawiasz czy to ten właściwiy to sobie odpuść.

Gość spifot
pomyślcie ludzie facet też myśli ze jes szczęśliwy a dziewczyna taki dylemat ma i co

Gość Uczuciowaa Baśka
no glupie to wszystko, najgorsze to ze mysle o tamtym i mam z nim kontakt