Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Comamzrobic5322

Dziwny problem..

Polecane posty

Gość Comamzrobic5322

Witam. Otuz mam taki problem.. Moja dziewczyna sie ciagle czegos czepia i marudzi strasznie.. uwaza ze ja to robie i ja mecze itd.. Kiedys mysle bardziej jej zalezalo to chowala pazurki... Teraz wyszlo jaka jest naprawde.. Zawsze sie jej cos nie podoba.. A ja nie mam sil.. sercemi wali jak mlot.. cisnienia dostaje.. mam isc do pracy od 5 grudnia i juz mam podpisywac umowe a ona mi dowala ze "haha jeszcze nie podpisales to nie ma co sie cieszyc" no ok.. ale bez przesady.. to bylo mega przykre.. Takie z jej strony zobojetnienie.. Jestem ciepla osoba i uczucia sa dla mnie bardzo wazne.. Facet powinien byc twardy ok.. Ale co ile moge stawiac na swoim jakz araz sie wscieka i ma problemy.. A jak tylko ma okazje to zawsze prosi mnie o pomoc bo jej zawsze chetnie pomoge.. Ale jak ona ma cos zrobic to odrazu wielkie wymagania stawiam.. Nie kumam tego wogole.. Czepia sie mojej rodziny i lapie mnie za slowka a potem wyciaga wnioski i durnie analizuje.. I zazwyczaj nieprawdziwe wnioski.. Nie wiem co ja mam z nia zrobic.. Nic do niej nie dociera.. kiedys mnie szanowala a teraz tak jakby nie wiem.. Za kazdy blad mnie rozliczala.. ;/

Gość Comamzrobic5322
up

Gość Comamzrobic5322
up to nie jest prowokacja! naprawde nie wiem co0 mam z tym zrobic.. pewnie juz amsa takich tematow byla i akzdy blabla zerwij.. ale sam nie wiem co zrobic

Gość ona ona zadziwiona ona ona
sam sobie odpowiedziałeś na pytanie... jesteś ciepłą osobą i uczucia są dla Ciebie ważne... niestety, ale to raczej pewne, że jak dziewczyna Cię takim będzie postrzegać wcześniej czy później będzie po Tobie jechać jak po wiadomo czym.. tak to już jest.. najpierw jesteś jej księciem z bajki, bo przytulisz, pogłaszczesz, a potem nagle wydajesz jej się po prostu słaby, a bycie ze słabym samcem to nie jest to czego ona chce... nie ogarniesz chłopie.. pokaż jej, że to Tobie przestaje zależeć, bądź w tym konsekwentny przez kilkanaście dni i uważaj jak się możesz miło zaskoczyć.. bez sensu to jest, ale taka jest prawda:)