Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kharolina

Trudny temat - Czy dziewczyna "z przeszłością" nie zasługuje na dobrego faceta?

Polecane posty

misiek to nie jest takie proste w koncu prostytucja to dla wielu sprawa obrzydliwa, niemoralna itd taki facet moze starac sie wybaczyc ale nie byc w stanie

Gość Nie wiem czy byłam zła
"taki facet moze starac sie wybaczyc ale nie byc w stanie" To co komu po takim facecie co to się nawet stara, ale nie jest w stanie? Krzyż mu na drogę.

Gość Kharolina
Oj, to nie tak, że ja szukałam porządnego faceta. On po prostu się pojawił i jest mi z nim dobrze, bezpiecznie, ufam mu. Ja też chcę dobrego życia, chcę mieć rodzinę, dom, jechać na wakacje, robić obiad, wypić lampkę wina do serialu na wspólnej kanapie. Nie chcę już sensacji, wzlotów i upadków, wiecznego życia na karuzeli. Chyba też bałabym się związać z facetem z przeszłością. A co do spotkania starych klientów. Raczej wszyscy już wiedzą, że od dawna mnie nie ma w biznesie. Poza tym moje "odejście" też było głośne, bo pomogłam przymknąć kilku czarnych typów. Nikt z tamtych ludzi już mi nie zaufa żeby prosić mnie o jakieś przysługi.

Gość dżoel
Ale tak od myślników to coś ty narobila?? bo wiesz nikt ci nie podpowie jak nie wiemy jak duże są twoje grzeszki ;)

Gość spifot
ale tamci goście kiedyś wyjdą i co jak zobacza cie na ulicy z dziecmi i kochającym męzem

Szczerość i uczciwość wobec drugiej osoby to podstawa a ja nie mówię że życie jest łatwe jest ch...rnie trudne a czy grzeszki byly duże czy nie to nie ma znaczenia ona chce wiedzieć czy warto ryzykować uczciwością ale czy warto ryzykować że ci byli klijenci nie odwdzięczą podloscią a nie przysluga ?

Gość Kharolina
Haha, od myślników. Mnie konkretnie można podpiąć głównie pod dilerkę i podżeganie. Ale mój facet prowadził wiele innych ciemnych biznesów: samochody, panie do towarzystwa. Ale on fartownie też nigdy nie trafił do pierdla, miał tylko zawiasy za posiadanie amunicji i pare razy trafił na dołek za jakieś pobicia i te inne.

Gość spifot
a twoi znajomi ,rodzice czy rodzeństwo klepną niechcacy jak dobrze ze spotkała cie bo było zniej niezłe ziółko

Gość Kharolina
Ja już nie mieszkam w moim rodzinnym mieście, prawie 1,5 roku już mieszkam i pracuje gdzie indziej.

Gość Kharolina
Moi rodzice nigdy nie wspomną o tym co się działo. "niezłe ziółko" to nie taki epitet jaki można do mnie dopasować. Wyprowadziłam się od nich jak miałam 18 lat, zwinęłam im sporo kasy i udawałam, że ich nie znam. Oni teraz mnie wspierają, ale wiedzą że ja niechętnie wracam w rodzinne strony.

To zaleta jak miałaś taką możliwość się wyprowadzić ale co będzie gdy ktoś ze starych kompanów z przeszłości zechce się zemścić ? i oni spróbują cię odnaleźć ?

Takiej szmacie to kamień przywiązać do szyi i do rzeki. A nie porządnym ludziom w życie chce wchodzić.

Gość Kharolina
Gdyby chcieli to już by to zrobili... Zaufaj mi, że będąc w pierdlu też można działać.

nie wiem czy bylam zla udajesz czy co? wybacz ale dawanie dupy za kase nie jest latwa rzecza do przelkniecia

spierdalaj looser ex dziwka wiecej jest warta niz ty i twoje wypociny

Przejrzałeś, kogo cieszą Twoje łzy I czyje twarze śmieją się na zbrodni szczycie Rządowe plany, z których nie rozumiesz nic Bo w swoich treściach kryją wierność dla semickiej krwi Wiesz kto ochrania takiej rzeczy stan? Gdzie zboczeń obłęd miarą jest modnego bytu Gdzie sprawiedliwość ma rabina twarz, A prawo tworzy Syjon, który nie zna ludzkich praw Honor - Dzwon Dziewczyna, która przeklina to nie dziewczyna, tylko żul.

Gość nie gadaj do luzera
bo to go tylko nakręca. najlepiej smiecia ignorować. bedzie sobie gadał tylko sam ze soba i się w koncu znudzi to odejdzie z kafe. kreci go ta sensacja naokoło tych jego tekstów :O

Przejrzałeś, kogo cieszą Twoje łzy I czyje twarze śmieją się na zbrodni szczycie Rządowe plany, z których nie rozumiesz nic Bo w swoich treściach kryją wierność dla semickiej krwi Wiesz kto ochrania takiej rzeczy stan? Gdzie zboczeń obłęd miarą jest modnego bytu Gdzie sprawiedliwość ma rabina twarz, A prawo tworzy Syjon, który nie zna ludzkich praw Honor - Dzwon Dziewczyna, która przeklina to nie dziewczyna, tylko żul.

Gość spifot
i co ja jako dobry facet o niczym nie wiedząc odnalazłbym twoich rodziców starając sie was pogodzić zresztą dzieci pwiny znać swoich dziadków i oto bym zabiegał

Znasz już koszernej demokracji smak, A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał By Cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj Ścierwo anarchii liczy Twoje dni Wyrzekasz się ojczyzny, niszczy ją z ukrycia Walka o Twoje życie, wierność więzów krwi To jest jedyna droga, jaką powinieneś iść

Może czekają na odpowiedni moment by uprzykrzyć ci życie ? a co do wypowiedzi Loooosera to sam twój nick pokazuje kim jesteś . Nie masz za grosz szacunku do problemów innych ale co najlepsze nie masz szacunku do siebie ps. nie jestem antysemitą Ale dla ciebie loooser zostanę zakladaj oddzielny wątek i jak masz jaja to popiszemy

Gość Kharolina
raczej nie, nie twierdzę że zostało mi wybaczone, ale to działa trochę inaczej... ja nie byłam tam słabym ogniwem w tym wszystkim, miałam dużo władzy że tak to ujmę... raczej nie mam się czego obawiać.

Pamietaj nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia są tylko ludzie do tego niezdolni :) Ja tak czy inaczej uważam ze lepiej być uczciwym wobec drugiej osoby :)

Gość spifot
uwierz mi że twój chłopak kiedyś zapyta o dzieciństwo rodzine przyjaciół jak się nie domyśli to jesteś mistrzynią kławstwa

moim zdaniem wszystko co najgorsze z przeszłości trzeba potencjalnemu partnerowi powiedzieć jak najszybciej. bo to i tak kiedyś się wyda, z pewnością w najmniej oczekiwanym momencie.

Gość kochanie jak byłem
w podstawówce to nikt mnie nie lubił i pluli na mnie na przerwie :( 🖐️ :classic_cool:

Nie wiem na ile ten temat jest prawdziwy, ale odnoszę wrażenie, że autorka wcale nie dorosła.

To prawda że do niektórych spraw trzeba dorosnąć ale szczerość i uczciwość są bezwiekowe tak jak i strach przed odrzuceniem

Gość Belie
No właśnie wprawdziwośc tego temtu można wątpić. Nawrócona gangsterka ma ochotę na porządnego chłopaka. A od kiedy takim kobietom imponują tzw porządni mężczyźni.

Miłość jest nie dokońca prawdziwym tematem bo się kocha ale nie widać czuje się ją ale nie ma konkretnego zapachu ale może niegrzeczna dziewczyna chciała stabilizacji pewności spokoju to może ją pociągneło