Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patolka

Bogaty!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Luska12
Smieciara co ze smietnika graty brała. Sp... wampiro do wariatkowa :) napiłabys sie co?

Nie, ścierwa nie ruszam :) Bardzo inteligentnie piszesz :) Nobel gwarantowany, bo już polszczyzny nie znasz :) Pisz sobie ile chcesz, ja i tak wiem, że jesteś prawiczkiem :D

Gość magdalena 26lat
potrzebuje tysiąc mam parę wariantów wydania go w 1 dzień: 1 wariant: spłata kredytu 2 wariant: buty i torebka 3 wariant okulary przeciwsłoneczne 4 wariant:sylwester w Pradze ... ... ... ... ... 100 wariant: drobne wydatki

Gość patolka
widzę że się niezle bawicie..Założylam temat dla normalnych ludzi ,a wy tu jakiś syf robicie;/

autorko zakładając taki temat powinnaś opisać cała swoją sytuację,a nie tylko ile pieniędzy potrzebujesz

patolka dokładnie, napisz całą sytuację a nie jakieś fragmenty, czy wiesz, że jest mnóstwo instytucji, które mogą pomóc?

Gość patolka
i tak mi nie pomożecie,a karmić was moją obecną sytuacją nie zamierzam.Nikt nie napisal ok spróbuje pomóc ,pogadamy na priv itp.. Tylko każdy sponiewieral mnie nie wiedząc jaka jestem,ale to powszechne dla Polaczków..

Gość patolka
Gdy zakładałam temat było napisane szukam bogatego czlowieka ktory nie ma co robić z kasą i mi pomoże .Nie wspominałam ,że będę opowiadac historię mojego zycia i płaszczyc się wam do stóp

Gość Trzeba nie było słuchać osób
nikt cie nie sponiewierał , ale sama na proste pytania nie potrafisz ofpowiedzieć chociaż prawdę

Bo chcesz mieć za darmo pieniądze ???? Tak sie nie robi dziecko

cały czas chciała ci pomóc jedna dziewczyna ale ją olałaś-poza tym jak ktoś oczekuje kasy to ma OBOWIĄZEK napisać sytuację-czy ty myślisz że wszyscy śpią na pieniądzach?poza tym na prawdę ja osobiście nie śmiałabym prosić nawet o 50 zł,a mam jeszcze rodzinę-nie przelewa się ale dajemy radę-skoro nie masz pracy i pieniędzy-to gdzie mieszkasz i z czego żyjesz?MOŻE TO NAPISZ NA POCZĄTEK!

patolka Gdy zakładałam temat było napisane szukam bogatego czlowieka ktory nie ma co robić z kasą i mi pomoże .Nie wspominałam ,że będę opowiadac historię mojego zycia i płaszczyc się wam do stóp-no to już Patolka przegięcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość patolka
nie olalam nikogo,nie będę piac publicznie o moim życiu ZROZUM TO W KOŃCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt mnie nie sponiewierał??!! a kto pisał żebym szła na trasę i wyliczal z góry w ile mogę uzbierać 300 zł??

Gość LOlekPO
Napiłabys sie vampiro? lubisz to,co ? ;) AA czeka na ciebie

Gość patolka
widocznie nie jesteście bogatymi osobami..czy bogatych udajecie?

Chciała ci pomóc dziewczyna tutaj? Tak !!! Prosiła cie tylko o opisanie twojej sytuacj materialnej , Nie odpowiedziałas nawet na to i teraz masz pretensje do wszystkich . Pomyśl co piszesz najpierw

no to nie oczekuj pomocy-nie dosyć że żebrzesz o kasę na ciuchy to jesteś jeszcze bezczelna!PO RAZ KOLEJNY ZADAŁAM CI PROSTE PYTANIA I NADAL NIE UZYSKAŁAM ODPOWIEDZI-nawet obrzydliwie bogaty człowiek nie da ci złotówki za twoje chamstwo

Pierwszy raz widzę, że ktoś w taki sposób próbuje zdobyć pieniądze... Ja mam trójkę dzieci, w tym dwóch nastolatków, którzy pochłaniają zawartość lodówki z prędkością światła, nieopłacone rachunki za prąd i gaz, na głowie kredyt hipoteczny, kredyt kolejny zaciągnięty na początku roku szkolnego, i jeszcze jeden wzięty w momencie choroby męża. Zaznaczam, że jesteśmy normalną rodziną, oboje pracujemy, nie pijemy, nie palimy, jednakże wzrost cen, opłat, wstrzymane premie zrobiły swoje

Gość patolka
Gamoniem jesteś totalnym..Ja swoje, ty swoje.Ty nie rób już z siebie takiej niewiennej czego to bys nie robiła bo nie wypada,bo wstyd.Prosiłam o udzielanie się osób bogatych!

Ja też jestem w cięzkiej sytuacji i takich głupot nie wypisuje jak autorka. Ja na twoim miejscu jak juz tak potrzebuję tych pieniedzy to normalnie bym opisała swoja sytuację

z czego opłacasz mieszkanie i inne rachunki?bo rachunek za prąd masz do opłacenia,z czego żyjesz skoro nie masz pracy?to są podstawowe informacje jakie powinnaś udzielić-gdyby bardzo zależało ci na pomocy od innych ludzi byłabyś milsza

Patolka ... przeginasz pałe, jesteś oszustka na to wychodzi. Naciągaczką

Gość patolka
Trzeba nie było.. To opisz swoją sytuację..Pani mądra..

patolka Gamoniem jesteś totalnym..-a jak dla mnie to jesteś idiotką i szukasz naiwnych-są ludzie którzy potrzebują pieniędzy na jedzenie,opał,leki a ktoś tobie ma dać na ciuchy?idź się leczyć

Gość patolka
nie obrażaj mnie ,jestem czlowiekiem wykształconym,obecnie bez pracy

Gość patolka
na ciuchy ,a co? z gołym tyłkiem mam chodzić w zimę przy - 20 stopniach ?????????? ha??

Ale bogaty też ma prawo zapytać, po co Ci te pieniądze, to , że ktoś podciera się kasą, to nie znaczy, że ci ją daje nie wiadomo na co. Dziewczyno, pomyśl trochę. Posłuchaj innych, co tu mądre rzeczy piszą, a nie uważasz, że za nic kasa będzie,

Ja się Ciebie o coś zapytam prosze odpowiedz na te pytania 1. Ile masz lat? 2. Masz dzieci? 3. Masz zasiłek z UP? i jaki masz tzn. wysokość jego? 4. Jesteś zdrowa? 5. Jakie masz opłaty za media? Narazie tyle

Patolka, ja swojego czasu, jak postanowiłam żyć samodzielnie to musiałam dawać sobie radę, fakt, sama się na to zdecydowałam, ale musiałam sobie poradzić. miałam 1000 zł wtedy na miesiąc, musiałam opłacić wszytko i nie było łatwo, mama mi pomagała. Nie możesz rodziny o pomoc poprosić, skoro nie chcesz opisać swojej historii?