Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witammmmhthfjfg

co do bialej bluzeczk na ramiaczkach na balety..?

Polecane posty

Gość witammmmhthfjfg

czesc, jade na andrzejki na balety, wyczerpalam juz pomysly jak sie ubierac, nie chce jechac w tych samych rzec zach i wyszperalam w szafie biala bluzeczke na ramiaczkach, nie jest to zwykly top, biala - ramiaczka jakby maja osobne doszycie.. mniejsza o to.. co do tego ? jakies spodnie , czy cos innego ? jakie dodatki, zeby nei wygladac jak na co dzien ..?? dziewczyny help

Gość JA---------18 LAT
nie zakładaj stanika jak masz ładne cycki

Gość witammmmhthfjfg
krótka jest dlatego legginsy raczej odpadaja..;/ jeansy moga być ? a takie wytarte lekko z przedu, (nie ze starosci, tylko juz takie są ) :)

Gość witammmmhthfjfg
stanik musze ubrac.. spodniczka odpada, ostatnia kupilam latem kiedy byly modne kwiatki.. i tak nie wiem czy taka zakladac ;/

Wyobrażałam sobie nieprzecierane, chociaż i takie być mogą. Jeansy i białe bluzeczki pasują do wszystkiego :D Chociaż, szczerze powiem, ja to średnio na modzie się znam ;)

Gość witammmmhthfjfg
ja wlasnie tez nie za bardzo :) a dodatki , zeby nie przedobrzyc ..? inne jesczze pomysły ?

Gość witammmmhthfjfg
ja wlasnie tez nie za bardzo :) a dodatki , zeby nie przedobrzyc ..? inne jesczze pomysły ?

Gość witammmmhthfjfg

Gość witammmmhthfjfg
mam tez take legginsy jeansowe jakkby ..

Gość ida29
tez jestem za jeansami takie ciemne sa bardziej eleganckie i do tego np spilki turkusowe lub malinowe oczywiscie jak bedziesz juz w olaklu nie chodzi mi zebys szla w nich po dworza a z bizuterii polecam jakas fajna gruba branzolete - zegarek fajnie wyglada bub srebny dlugi lancuszek z jakm wiziorkiem bedzie ok

Gość witammmmhthfjfg
a takie szare, siwe spodnie jak nie normalne jeansy ??

Gość witammmmhthfjfg
wlasnie mam problem, bo takch ciemnych jeansow nie mam ;/ mam albo jasne albo ciemne ale lekko przetarte;/;/ a jak mam ciemne to są troche szersze na dole.. nei są to dzwony ale jednak odstaja i dlatego ich nie za bardzo lubie ;/

Gość ida29
nie chodzilo mi o taki meski zegarek tylko taki cos w stylu grubej srebrnej braznolety - zegarek moze byc posrenzany bardzo fajnie to wyglada ja ma srebny troche kosztowal ale jest super i juz do tego ie potrzebuje wiecej bizuterii

Gość witammmmhthfjfg
chyba powiem mamie zeby m te ciemne zwezyla ..

Gość witammmmhthfjfg
zegarek mam , tylko robi mi czasem psikusa i sie odpisa bo jest na taki "pstryczek" i spada, i sie boje ze zleci mi w trakcie tanczenia hehe dlatego musze go bardzo pilnowac :)

Gość witammmmhthfjfg
dzieki wam :) cos pokombinuje , juz zabraklo mi jakichkolwiek pomysłow... postaram sie zeby wygladac fajnie w bialej bluzeczce i jeansach , ale rownoczesnie nie wygladac "zwyczajnie " jak na co dzien :)

Gość witammmmhthfjfg
dzieki wielkie :)