Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy warto czy nie

Co warto kupować z ciuchów na allegro? Co wy kupujecie?

Polecane posty

Ceny na allegro za ubrania są prawie takie same jak w sklepach albo i tansze. Co warto kupić na allegro? Co wy kupujecie?

Gość jhjhjhkjjkkkl
teraz to mysle ze w sumie niewarto, kupe kasy na to poszlo a i tak wiekszosc sie nie nadaje do noszenia, lepiej odkladac..

Gość JA---------18 LAT
używaną bieliznę studentek

ja poważnie pytam.... O tym że skarpetki to słyszałam ale kurcze fajne bluzy są np i co mówicie ze nie warto?

Wymiary mogą nie odpowiadać. Kupiłam 2 biustonosze (od 2 różnych ludzi) zgodne z moim rozmiarem i metką a okazały się za małe :o

Bez jaj. Kupuje sobie bluzy i czarne satanistyczne szmatki. W lumpeksach mozna znalesc ciekawe ubrania,po niskich cenach,nie markowe.Bardzo to sobie chwale bo z kaska u nas nie bardzo.Polecam! LOVE METAL

Gość a ja duzo ubran kupuje
na allegro. Mam swoich ulubionych sprawdzonych sprzedawcow u ktorych mam pewnosc ze ciuchy beda dobre gatunkowo i w dodatku nie drogie. Kupuje najczesciej bluzki, tuniki, sukienki. W sklepach wszedzie ejst to samo a na allegro wyszukam sobie fajne ubrania, ktorych nie ebdzie iala co 2 dziewczyna. No i bielizne tez kupuje. Ale tak jak mowilam mam kilku sprawedzonych sprzedawcow. Aha...kilka razy kupilam tez spodnie, byly super, swietnie leza, sa dobre gatunkowo.

ja kupowalam rozne ubrania, z czasem nauczylam sie od kogo kupowac i na co zwracac uwage. zawsze zwracam uwage na to, czy jest mozliwosc zwrotu lub zamiany. czytam komentarze od innych ogladam aukcje, wystawione przez sprzedajacego

bo trzeba umiec kupowac wazne sa wymiary (nie rozmiar) - np w przypadku butow, czy ubran tez. czesto ta sama ilosc cm nie oznacza tego samego rozmiaru. sklad materialow tez jest wazny. a jak cos jest inne niz opisane w aukcji lub czego innego oczekiwalismy - to oddaje. dlatego kupuje od osob, u ktorychj jest taka mozliwosc

Gość hm.... pytanko...
bardzo czesto jest, ze tunika, sukienka na zdjeciu super a w realu zwykla szmata do chodzenia po domu albo przeswituje... to juz wole kupowac jakies markowe ale uzywane ubrania, jak ktos sprzedaje tanio

Gość hm.... pytanko...
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=13395013 cos w stym stylu, na zdjeciach super a w realu zwykle szmata... choc nie powiem, kilka rzeczy bylo fajnych ale niektore sukienki to porażka, przeswitują, cienki material dupny...

to zależy na co się trafi. Ja już kupiłam bardzo dużo ubrań przez allegro i np spodnie rewelacyjne. Ostatnio dwa sweterki, no niestety jeden jakoś nie bardzo mi przypadł do gustu. Jest zawsze pewne ryzyko.