Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynaaa

Problemy w szkole.

Polecane posty

Gość Martynaaa

Witam wszystkich. Mam mały problem, chodzę do szkoły zawodowej jestem w 2 klasie, lecz chciałam się przenieść do Liceum zaocznego,ponieważ w mojej klasie panowała niemiła atmosfera i z nikim nie mogłam się dogadać. Byłam w szkole 2 tygodnie temu z rodzicem powiadomić ich,że rezygnuję i wynikły małe komplikacje, chodzi o bibliotekę. Właściwie to bibliotekarka stwierdziła,że wypożyczyłam książkę o której nie mam pojęcia.. I przez to nie chcą wydać mi papierów, no chyba,że zapłacę 60 zł,niby tak jest w regulaminie, ale nie chce płacic za coś czego nie bralam. Najprościej mogę to ująć tak,że ktoś chce,abym miała pod górkę. Myślę,że ktoś mógł specjalnie wypożyczyć tą książkę na moje konto,albo babka jest w zmowie z moją wychowawczynią,co by wszystko wyjaśniało,znaja się od lat. Nad biblioteką są kamery, ale niby nie działają, chciałam żeby mi to udowodnili.. Akurat tam nie działały... Jak na razie to te papiery mogą tam leżeć,podanie muszę złożyć dopiero w styczniu, lecz nie mam jeszcze 18, a wiedzą,że zmieniam szkołę. Moglibyście mi doradzić, co mogłabym zrobić w takiej sytuacji

Zapytaj o tytuł i odkup te ksiazke, na pewno nie kosztuje 60 zł. Tylko jakies 20zł.

Gość Martynaaa
Po 1 to podszyłaś się po mnie Nie jest to sztuka kochania! To było hamskie... Mam problem a ty jeszcze w tak bezczelny sposób sie podszywasz pod mojego nicka..

Gość hejkaaa
Spisek ogólnoświatowy, nic innego ... "Ktoś chce, zebym miała pod górkę"... faceci w czerni, UFO i ten co zabił Kennedyego.

Gość Dagaaaaa
Jesteście naprawdę chore..

Gość ZgrozaaaaTotalna
Odkup książke, lub udowadniaj, ze jej nie wypozyczyłas.

Gość isabelllaaaaaaaa
Jesteście na prawdę śmieszne. Bwi was to? Gratuluje inteligencji.

Gość pozerka
Wsadz łeb do kibla i spłucz szczochami babci;-)

Gość pozerka
Mamie powiedz,że koń cie obszczał.

Gość Pro Bono
Ze jestes cofnieta w rozwoju i podczytujesz ksiazki dla 8 latkow. Zrozumie

Gość pozerka
Myślę,że prawdziwa Martyna poradzi sobie sama.

Gość kociaruniaa
Nic w tym trudnego. Zapisz się na blachary.pl wstaw pare fot, wykaż się rozumem. Wtedy to już dadzą ci kase za zniknięcie ..;-)

Gość pełnagracja
Kaferia nie jest po to,żeby robić sobie jaja z czyiś problemów. Jest po to,aby pomóc je rozwiązywać. Ale widać,że niektórzy tego nie rozumieją. Podszywanie się pod kogoś nie jest dobrym rozwiązaniem

Gość zbeszczeszczona
Widać bardzo szybko ktoś przygarnął sobie mojego nicka na tej stronie. Fajnie Martyno,że czytałaś książki o plastusia, może mieliście takie same problemy, nie wiem. Sztuka kochania? Chciałaś się dokształcić? Czy może masz kompleksy.. Daj na looz. Zastrzegłaś sobie nicka.. Gratulacje. Dzięki za pomoc w zwalczaniu insektów. nie ma co pisać takich mądrośći ten pustak i tak tego nie zrozumie..

Gość Martynna
Przepraszam was dziewczyny,zachowałam się jak gówniara;-/ Tylko chciałam być w centrum uwagi ;-( Pomóżmy sobie;-(

Gość pozerka
Jesteś na prawdę żałosna.;-)