Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salateela

brunetki, czy blondynki?

Polecane posty

Gość czarnula38
hej spadaj podszywie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wlasnie , dla ciebie maja
wwewewrtrtrt- wlasnie , wlasnie , z toba zdradzaja , a z nimi ida ... Czyli traktuja cie tylko jak kurwe do poruchania !

wewewewtrtrtrtr i pytanie bylo do facetwo , a nie do bab hahahahahaaa Chyba ,ze jestes lesba i gustujesz w brunetkach :-p

* facetow

Gość czarnula38
i tak to się z blondynkami gada ....nie pytane odpowiadają ha ha ha ha

Gość czarnula38
Do dzisiaj nie wiem, że "nie" z imiesłowami pisze sie łącznie, ale to wymagało skończenia podstawufki, a wolałam chodzić lizać sie z chłopakami po piwnicach i po czwartej klasie dalam se spokuj ze szkołom. Zresztą wychowafczyni była blądynkom, czego ona mnie mogła na uczyć? he he ...he..he

czarnula , dobrze ,ze tyle wiesz , bo WYBIEZ- pisze sie przez RZ , madralinska ! :-D hahahahaha

Gość wewertrtrtrt
nie widze żeby pisało gdzies że tylko faceci maja sie wypowiadać dziwne że ty jako zazdrosna szmata możesz sie wypowiadac a kurwa w szpileczkach też może jest facetem tak to ja ich zaciągałam do łózka specjalnie a oni zostawiali te zniszczone szmaty a ja wtedy kopałam ich w dupe i szukałam innej ofiary haaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhh

Gość wewewetrtrttr sie
dowartosciowuje hahahahaa , darmowe ruchadlo P.S Idz sie leczyc kurwiszonku :-D 🖐️

Gość wewertrtrtrt
zazdrosne szmatyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość psyche e e e
💤

Gość naturalna b.
....a ja mysle iz to kwestia gustu,tylko i wyłacznie. Istnieja piekne brunetki jak i piekne blondynki.Kolor wlosów nie ma przeciez az takiego znaczenia.Ja osobiscie mam naturalne blond wlosy dlugie bo do pasa.Uwazam jednak iz brunetki sa atrakcyjne.

Gość mapsio
tylko brunetki! choć są czasami wkurzające :-) blondynki są za słodkie.