Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okretka

moja kolezanka chce sie przespac z moim facetem

Polecane posty

co mam o tym myslic wczoraj w luznej rozmowie moja dobra kolezanka stwierdzila ze przespalaby sie z moim facetem. mieszkamy razem ,czesto spedzamy czas w trojke .nie daje mi to od wczoraj spokoju. mowila to niby w zarcie . jest dla mnie jak siostra .mysle ze tego nigdy by nie zrobila ale ...

Gość wikas
hmm a Ty co jej odpowiedziałas??

to byl zart zignorowalam to. ale mysle o tym caly dzien . wiem ze do tego nie dojdzie. przyjaznimy sie bardzo ale takichrzeczy sie chyba nie mowi:(

Gość jak siostra
jeżeli jest dla ciebie jak siostra to dlaczego jej odmawiasz? boisz się, że po tym będzie miał krótszego?

Gość spifot
czsami najwieksza prawda w żartach

niby tak . zastanawiam sie jak zareaguje jak moj facet do nas wpadnie . czy bede zazdrosna . moze powinnam o tym zapomniec?

Gość spifot
dla miłości można zabic nie tylko poświęcic przyjaciela

dla mnie na 1 miejscu rodzina . przyjaciele a pozniej mezczyzna . pytanie czy przyjaciel powie ci cos takiego . i co mma o tym myslec skoro mysle caly dzien.

Gość widać ma ochotę na niego
albo na trójkącik. Nie da się mieszkać razem koodukacjynie i się nie bzyknąć :D

Gość Eleeene
zdabadz sie na odwage i powiedz kolezance, ze nurtuje Cie jej wypowiedz. Nie podoba Ci sie taki zart, ktory uwazasz za niesmaczny. Nie masz wplywu na jej postawe i postawe twego chlopaka, ale byloby Ci przykro, gdybys za jednym zamachem stracila i chlopaka i przyjaciolke. Powiedz , ze zdrada jest paskudna rzecza i bardzo nie chcialabys jej doswiadczyc. Oczyscisz atmosfere, przestrzezesz a na reszte wplywu nie masz.

Gość a ja sie wtrace ...
hehehhe to ze jest przyjaciolka i w imie przyjazni nie zrobi tego , to nie lcz na to !!!!! Nie ma przyjazni miedzy kobietami ! Jest rywalizacja , bo to ta sama plec !!!! Zdarzaja sie wyjatki czyli przyjazn jednostronna , jedna strona ufa , druga zdradza ! A o szczera , prawdziwa przyjazn miedzy kobietami jest bardzo trudno ! P.S nie wierz i nie ufaj ! Nie ma przyjazni medzy kobietami ....

Gość spifot
jesli wyżej stawiasz przyjaciela od ukochanej osoby to odstąp koleżance faceta wkońcu czego sie nie robi w imie przyjażni

Gość spifot
najlepszym przyjacielem powinien byc życiowy partner

Gość Eleeene
zrob tak , jak napisalam , jestem duzoooooo starsza od Ciebie i zycie wiele doswiadczen postawilo mi na drodze. Trzymam kciuki za twoja odwage .Warto!!!

czy Ty nie umeisz rozmawiac z ludzmi? piszesz, ze jest dla Ciebie jak siostra wiec ja zapytaj, co miala na mysli i powiedz, ze nie daje Ci to spokoju

Gość 15hh7lll
Oj wielki mi co ,myślisz że mu ubedzie albo jej zaszkodzi ,czy tobie obie bedziecie zadowolone ale czy on wytrzyma tępo ,pomyśl o jego sercu i czy nie bedzie mu potrzebna wiagra

sa osoby ktore cenia przyjazn i wiernosc . nie jestesmy zwierzatami. i chce wierzyc ze takie wartosci maja dla niektorych znaczenie . dla mnie maja ..

Gość wlasnie , dla ciebie maja
ale niekoniecznie dla niej . Juz wiele razy widzialam zdrade z rak przyjaciolki . Najgorsze jest to ,ze jej ufasz i stawiasz przyjazn bardzo wysoko - takie osoby sa wlasnie najczesciej ranione i podwojnie zdradzane . Przyjaznij sie , ale trzymaj reke na pulsie , obserwuj ....