Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabella2345

Zaczeliśmy starania

Polecane posty

Gość Isabella2345

Cześć kobitki, czy jest ktoś kto stara się o ciążę od pażdziernika? Jak tak to zapraszam. Postaramy się razem;-)

Gość jest duzo takich
topików nie zasmiecaj forum:O

Gość jest duzo takich
od pażdziernika??? juz grudzien zaraz:O

Gość Isabella2345
Wiem, lecz tam jest za dużo stron;-/

Gość Isabella2345
Już prawie 2 miesiące i jeszcze cisza..

Gość jest duzo takich
starasz sie 2 miesice i juz masz dosc?:/

Gość Isabella2345
Nie napisałam,że mam dość.

Gość słodka pomaranczka
ja juz staram sie równe 3 lata to dopiero jest koszmar:O

Gość a ja dzieci miec nie bede;;;
ja niestety dzieci miec nie bede, ale życzę autorko by twoje marzenie się spełniło, dwa miesiące to jeszcze nie tragedia, kiedys zaciążysz:-)

Gość Isabella2345
To na pewno musi być ciężkie. Bierzesz może jakieś tabletki pomagające zajść w ciąże? FemiFertil jest skuteczny. Moja siostra starała się o dzidziusia 4 lata, lecz brała tabsy przez 6 lat.. Ginekolog jej je polecił zaszła po 2 miesiącach stosowania. Nie są szkodliwe.;-) Teraz jest z nami mała fasolka;-)

Gość Isabella2345
Bardzo chciałabym mieć dzisziusia;-) Musimy dalej próbować;-)

Gość słodka pomaranczka
Isabella2345 mi niestety takie rzeczy nie pomagaja my leczymy sie w klinice i na ciaze naturalna szans nie mamy wiec nie ma czasu na eksperymenty jednym pomaga drugim nie

Gość słodka pomaranczka
a przez te 3 lata sporo przeszlam nie zycze tego nikomu i tez nie myslelismy z mezem ze to nas bedzie kiedy kolwiek dotyczylo no ale cóz zycie

Gość ..........................,.,.
JA PIERDZIELĘ, WSPÓŁCZUJĘ WASZYM MĘŻOM "ZACZĘLIŚMY STARANIA OD PAŹDZIERNIKA" I OCZYWIŚCIE CAŁY ŚWIAT MUSI O TYM WIEDZIEĆ ŻE BĘDZIESZ DAWAŁA DUPY NAWET JEŚLI TWÓJ MĄŻ BĘDZIE MIAŁ JUŻ CIEBIE DOŚĆ I BĘDZIE ROBIŁ TO Z PRZYMUSU ŻEBY TYLKO ZALAĆ, A TY Z NOGAMI W GÓRZE OBLEŚNA JESTEŚ I W OGÓLE WYPIERDALAJ STAD, JEŚLI NIE MASZ CIEKAWSZEGO I BARDZIEJ INTELIGENTNEGO TEMATU

Gość Isabella2345
**jesteś bezuczuciowa pisząc coś takiego**

Gość Olsa
My sie staramy od maja czyli 6sty miesiac. Ponoc nie ma sie co stresowac to pomaga. Ile masz lat Izabelo? ...........moze Ty tak widzisz starania obrzydliwie, ale dla wielu ludzi jest to bardzo piekne przezycie i maja wiele satysfakcji z seksu tym bardziej, ze wiedza oboje ze chca dziecka co czyni seks jeszcze blizszym i przyjemniejszym... co za masakryczna wypowiedz. poza tym nie musisz tu wchodzic, Co w tym zlego, ze kobiety chca sie wymienic wiedza na temat tabletek, zaslyszanych rad itd. Nie chcemy tu prostakow. Idz na inne forum jesli Ci tu cokolwiek przeszkadza.

Gość Isabella2345
Mam 23 latka, jestem już 6 lat z partnerem. Stwierdziliśmy,że czas najwyższy spłodzić potomka:-)

Gość Isabella2345
Mam 23 latka, jestem 6 lat z mężem, stwierdziliśmy,że czas najwyższy spłodzić potomka.

Gość słodka pomaranczka
Isabella2345 jestes mlodziutka jeszcze zdarzysz urodzic 5tke dzieci do roku masz czas standardowo znam pary ktore byly zdrowe a udalo im sie po 1,5 roku dopiero wszystko zalezy od psychiki itd noi oczywiscie od zdrowia

Gość Olsa
a jak z Twoim wyksztalceniem, sorki ze pytam ale mnie to interesuje. Bo 23 lata to akurat biologicznie lae jednak wspolczesny swiat jest brutalny. Masz studia? Czym sie zajmujesz i Twoj facet? Ja mam 28 lat chce dziecko, ale z drugiej strony boje sie, ze sie wszystko zmieni. To zaczy nie wiem czy jeszcze nie poczekac.... czemu tak bardzo juz chcesz miec dzeicko?

Gość słodka pomaranczka
Olsa to jestes rok mlodsza tylko odemnie widze

Gość Isabella2345
Jestem pielęgniarką w szpitalu, mój mąż jest podificerem zawodowym. Wiedzie się nam bardzo dobrze, mamy własne mieszkanie, sami na to wszystko zapracowaliśmy. Była to męczarnia, jak jeszcze chodziłam do Liceum wyjężdzaliśmy do Irlandi trochę zarobić w wakacje... Jesteśmy juz prawie spełnieni. Wiem niektórych mój wiek może przerażać, ale na prawdę oboje pragniemy dziecka. Dziecko to najwspanialsze co może nas spotkać. Znam dziewczyny które rodzą w wieku 17 lat, wiecie jak one się cieszą? Bardzo dużo rozmawiam z młodymi matkami,o ich problemach. Zdarzyło się,że dziewczyna też miała 17 lat i urodziła martwe dziecko, to było dla niej ogromnym szokiem miała kilkumiesięczną depresje. Gdybym nie poznała tych młodych ludzi, dalej twierdziłabym,że nie poradzą sobie w takich sytuacjach..