Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia_rysia_22

problem z facetem, chyba nietypowy.

Polecane posty

Gość marysia_rysia_22
ale ja zawsze mu opowiadam o tych spotkaniach, pokazuje jakieś zdjęcia o ile są. i sama z siebie to robie bo on nigdy nie zapyta "jak było". nawet rzadko pyta co dziś robiłam. więc dlatego nie układa mi się to w logiczną całość. bo nie widzę zainteresowania z jego strony tym co robię. dopiero jak sama z siebie coś opowiem to wtedy się ewentualnie zapyta z kim tam byłam i koniec tematu.

Gość spifot
znam przypadek ze dziewczyna zabierała chłopaka na imprezy czysto zamniętej dla firmy gdzie wszyscy byli kolegami gadali o pracy a on piąte koło a jak szef prosił zeby go nie zabierała to czekał pod dzwiami

Gość spifot
może porostu sam niema zawielu znajomych i gdzie wyjść ici zazdrości

Gość marysia_rysia_22
eh no nie mam pojęcia czemu tak się zachowuje. przecież nie zapytam czy mi zazdrości bo na 100% zaprzeczy.a ten przypadek z firmową imprezą to już przesada. ale wiem że są tacy ludzie.

Gość marysia_rysia_22
znajomych twierdził że ma dużo, ale to oczywiście było zanim zaczeliśmy być razem. najczęściej siedzi w domu. chociaż jak miałam urodziny to wtedy zamiast się ze mną spotkać, to niby poszedł na jakąś imprezę do kolegi. więc nadal brak logiki tutaj.

Gość spifot
cieszko sie przyznac do swoich słabości i porażek a znajomi to nie zawsze kumple na każde zawołanie takich trzeba mieć od lat

Gość spifot
jak powiesz że masz urodziny to i wradiu zyczenia złożą

Gość spifot
wszystko niby ale pewności niemasz może mama torta upiekła