Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek jebany młotkiem

jak można dawać takie imiona !!!

Polecane posty

Gość tratwem
Bogdan to Bogdan,a Boguś to zdrobnienie od Bogusław!

Gość dwudziecha
To i tak lepsze niż: XAVIER, ETIENETTE, FABIENNE, OLIVIER i inne modne paskudztwa pokroju IZAURY!

Gość 273874874
Bogdan to nie Boguś!!!

Gość D.BillI
może ktoś nazwał dziecko Waldemar, żeby uhonorowac ukochanego dziadka np... zreszta nieważny powód... kotku - prostactwo zrobi najlepiej jak się nauczy, kiedy zamykać usta... kiedyś zrozumiesz jak ktoś ciebie oceni, albo co gorsza twoje dzieci

Gość każdy tu szuka
nawet niech twoje dzieci mają na imię Marek i Agnieszka i się nie będą ich wstydzić - to mamusi na pewno. brak ci kultury i ogłady i ten język z rynsztoka :o dziewczyno, gdzieś ty się chowała? to nie imię swiadczy o człowieku ale kultura. tobie jej brak. przy dzieciach też jesteś wulgarna i tak się zachowujesz jak zachowalaś się w autobusie? :o

Gość Son
Lepsze to niż te wszystkie Jessiki i Vanessy...

Gość gthgtrhtrh
mój tata ma na imie Bogdan i wszyscy mówią do niego Boguś!!!!!!!!!!!!!!! jak do cholery ma się zdrabniać??? Bogdanek???? dajcie spokój ze zdrobnieniami.... a i twierdzi że to najładniejsze imię na świecie hihi:)

Gość mamy tyle pieknych
imion!...Zdzisław np...i zdrobnienie ma ładne-Dzidek:)

Gość ihahahahahaha
Nie wk**wiać mnie bo muszę uformować kotlety z własnego kału ------wreszcie coś mądrego powiedziałaś:P

Gość mireczkaa
tak, mirka to moje imię- ale zobacz jak brzmi jego pełna forma- Mirosława- bleee:) A Tobie się podoba, kwestia gustu. A dziecku dałam na imię Antonina- od zawsze była Antosia. Wszyscy kręcili nosem, ze dziecko krzywdzę. A teraz już sobie nie wyobrażają, zeby nazywała się inaczej. Myślę, że takie postawy jak Twoja autorka powodują, że jakies imiona uznawane są za śmieszne. A wcale nie są. P.S. Zdrobnienie Boguś też mi sie podoba.

Gość lilyloo
Ja mam bardzo specyficzny gust i nie podoba mi się większość imion ;) Moje typy dla córki: - Ania (Anna) - Izka (Izabela) - Lusia (Łucja) - Magda (Magdalena) - Ula (Urszula) Moje typy dla synka: - Darek (Dariusz) - Jerzyk (Jerzy) - Maciek (Maciej) - Wojtek (Wojciech) - Bartek (Bartosz)

Gość lilyloo
Jurek :)

Gość D.BillI
mówiłam - jakbyś zamknęła usta to byś ekranu nie popluła!

Gość lilyloo
Aha i podoba mi się jeszcze Krysia (Krystyna) i Gutek (Gustaw) :)

Gość Jachosław
A Marta ?

Gość jak cię czytam droga autorko
to mam ochotę wziąć młotek i naprawde za jebac ci nim tak az usiadłabyś na doo psko :O :O 😠

Gość konik optrzepany lewą dłonią
czemu/ a c nie może jej się nie podobać jakieś imię? Owszem mi tez się nie podobaja i pewnie tak samo zareagowala bym w autobusie jak i ona. A przynajmniej wybuchła bym śmiechem!

Gość kotek z krakowa
racja ,racja.Wieśniackie te imiona:D:D:D

Gość leniuszkaaa
Ale wieśniara z Ciebie... Nie wiem co masz do imienia Franek czy Antonina. Pewnie sama masz na imię Dżesika lub Tania i chcesz się podbudować.

Gość twoja m
Są ok: Nel, Ada, Ligia, Tina, Sylwia, Marysia, Danusia, Ida, Siemomysł, Ziemowit, Filip, Leszek, Michał, Olsen

Jak mnie wkurwiają takie tematy;( tobie nie musi sie podobac to imię wazne, ze rodzicom dziecka odpowida.

Gość Franek-zjebanek
Towa-jak cię wkur...takie tematy to po kiego hoooja tu wlazisz? Po drógie.Faktycznie imię Franciszek to przepaskudne imię. FRANEK. Nosz ludzie!!!!!!!!!!! Jak można dać tak na imię chlopcu????????? Ja sobie nie wyobrażam ,takiego franka. Imie typowo z wiocha mi sie kojarzy. Franek hehehe Nosz kurwa FRANEK.To jest przegięcie wszystkiego.Tą antoninę :D:D:D można jeszcze przełknąć! Ale franka to za hooja nie dam rady.

Gość Franek-zjebanek
a najgorsze jest to ,że takie imina nadaja pojeban e mamuśki lekareczki,nauczycielki i te co tak wysoko dumnie się po mieście noszą. Franciszek.:D:D:D:DD:

Gość masz coś PI***
do nauczycieli?

Gość kalsedoniaaad
I jeszcze jedno-ciekawe ko odpowie za to:D:D:D Ja w szkole ,a nawet w klasie miałam laskę o imieniu Józefina. Jak przyszłam zobaczyć na listę uczniów którzy się dostali do szkoły to 3 razy czytałam i nie mogłam uwierzyć,że będę chodzić do klasy z Józefiną. Nawet nie pamiętam jak do niej wołaliśmy bo było to tak sporadyczne ,bo nikomu nie mogło przejść to jakoś przez gardło. Jak mieliśmy na bidusię wołać? Józka-Józia ???? To tak samo z frankiem.Obciach takie imię nosić.! Naprawde strasznie irytujące imiona. Albo mam znajomego-ROMAN!!!! No to wszyscy na niego Romuś mówimy ,no ale imię paskudne.ROMAN> ALbo Jakub. Przepraszam ale kojarzy mi sie z kupą. Słyszalam jak dziewczynka chyba za bratem wolała.Zamiast kuba to kupa!. Zaśmiałam się bo mnie rozśmieszyło takie zajscie.Ja osobiście bym się spalila ze wsztydu jak by ktoś na ulicy zawolał za mną -KUPA do domu!!!. Masakra jednym slowem

Gość dr.Syla
przykre:D

Gość 6549841894
Moja córka chodzi do przedszkola w jej grupie jest 2 Franków, są 2 Zosie, 2 Amelki, jest Staś, Oliwia, Olga jest Tosia i Oliwier. Na osiedlowym placu zabaw córka poznała 3-letnią Ludwikę zna Marcela i Włodka ( przeuroczy chłopczyk). Znamy też masę małych Maryś o ba jest nawet Kazik. Nie rozumiem o co tyle hałasu. Widać moja 4 letnia córka ma więcej taktu od autorki tego tematu bo dla niej to naturalne, że ludzie noszą różne imiona i nigdy nie słyszałam, żeby w przedszkolu lub gdziekolwiek indziej, ktoś się z tych dzieci nabijał. Wszystkie imiona, które wymieniłam są już "pospolite" w grupie dzieci do lat 5 więc nie martwcie się o to, że będę wyśmiewane bo tak nie jest.