Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek jebany młotkiem

jak można dawać takie imiona !!!

Polecane posty

Gość kotek jebany młotkiem

jadę sobie dziś do pracy wsiada babka i się drze......... Kazimierz!!!!!!!!!! osiądź sobie!!!!!!!!! Obracam głowę i co widzę.! Babka mówi tak do około 3 letniego chlopca. ..... Powiedziałam na głos w lekkim szoku. O kurwa Kazimierz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pol tramwaju wybuchło śmiechem!!!!. A babka omal o nie dostała zawału . W przedszkolu do grupy mojej córki chodzi-Waldek Antonina zofia:D:D:D:D:D Ja pier do leeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! A później rodzice się dziwią ,że ich dzieci są gnębione w szkole. A i Roman jest jeszcze...kurw a ROMEK. Staś-buahaha-stanislaw i Franciszek.Kurwa franek. Normalnie centralnie chlopiec ma na imię franek!!!!!!!!!!!!!!!!! Franek ...........................buahahahaha

Gość a mnie rozwala
jak rodzice daja w tych czasach dziecku na imię: GNIEWOSZ / Gniewko błeeeeee albo Miłosz

Gość taj taj
a dasz wiare ,że u nas na osiedlu jest MIKOŁAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Samuel!!!!! Jezu nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość milivanilii
piękne imiona... naprawdę :)

widze ze zawodowo chyba zajmjesz sie ocena innych. jestem ciekawa jak wypadlaby ocena ciebie. kazimierz.. hm sama pewnie bym nie dala tak na imie dziecku, ale z tym jest jak ze wszystkim- rzadzi moda. x lat temu kazimierz bylo pieknym imieniem..dzis? niekoniecznie., ale za x lat moze najbardziej osmieszajace bedzie np paulina? albo nadia? najsmieszniejsze jest to ze gdyby nazwac dziecko jakims imieniem obciachowym w polsce, lecz w wersji np angielskiej to juz bedzie glamour. np rachela/rachel, lucyna/lucy itd itd.

Gość anelikaaa234
Antonina, Zosia, Milosz, Antoś, Franek są ok Ale kazimierz, Tadeusz, Roman, Stanisław mi się nie podobają

Bogdan :D:D: Antonina :D:D:D: zdajecie sobie sprawę,że wasze dzieci będą wyśmiewane przez inne :O:O:O dzieci są okrutne wobec innych dzieci więc się zastanówcie bo za parę lat mój syn Michał czy córka Karolina będzie gnębić wasze Antosie i Kaziki :D:D:D:D

Antosia - przeciez to takie slodkie imie :) Roman tez mi sie podoba, Zofia troche mniej w angielskiej wersji brzmi duzo lepiej, w portugalskiej rowniez

Gość mireczkaa
angel- jak wychowasz dzieci na buraki to pewnie będą gnębić kolegów za inne imię :)

Gość fhrfhwtr
Kazimierz to po angielsku Kaisey - glamour, nie? Hahahha Ich lach mich kaputt

kto wie, może jeszcze przyjdzie czas na Cześków, Heńków. Ja w każdym bądź razie nie chcę krzywdzić moich dzieci i daję normalne imiona.

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A co myslicie o imieniu HUGO? Mi sie nie podoba jako imie dla dziecka;/

Gość hihihihihihihihihahaha
Każdy ma inny gust, więc o co tu się spierać, jednego śmieszy Antek, innego Filip :-O I coś z tego wynika? NIC.

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Filip to aldne imie:D Ostatnio dwie moje kolezanki nazwaly swoich synow..Karol...okropne!!!

za paręnaście lat imiona takie jak: Jacek, Jakub, Marek, Mateusz to będzie szczyt obciachu - imiona dziadków a takie Franek, Władek i Kazik bedą na topie :classic_cool:

Gość buty o których mowa
nic dziwnego, że dziec gnębią rówieśników w szkole, skoro sami rodzice dają im taki przykład :O kim trzeba być, żeby wyśmiewać kogoś przez wzgląd na jego imię? :O

Gość milivanilii
o Bogdan - najpiękniejsze imię dla faceta... cudowne :)

mysle ze nie bedzie problemu z akceptacja imion innych dzieci. chyba ze rodzice beda wychowywac je na buractwo. rozwija sie ogolna tolerancja wiec czy jakies dziecko sie zastanawia ze idzie sie pobawic z brianem a nie michalkiem? ze kolezanka ma na imie zośka a nie kaśka?

Gość buty o których mowa
Bogdan i Antonina... Zofia- to są dziwne imiona???????? WTF???

Gość wiedzzzminn
Wygryw za paręnaście lat imiona takie jak: Jacek, Jakub, Marek, Mateusz to będzie szczyt obciachu myślisz, ze ludzie nadal będą tak głupi? chociaż może i racja - motłoch pozostanie motłochem

Gość mireczkaa
dzieciaki są okrutne, bo skoro mamusia się napierdziela z imienia to czegóż się spodziewać po dzieciach? ;) Mnie się imię Antosia bardzo podoba, tak samo Zofia. Nawet w szkole mieliśmy jedną Tosie i nikt się z niej nie nabijał. Widac, żadne z moich kolegów czy koleżanek nie miało takiego wzoru w domu ;P

Cóż, w grupie Twojego dziecka jest przynajmniej jedno które ma pierdolniętą matkę i nie jest to Tola.

buty o których mowa nic dziwnego, że dziec gnębią rówieśników w szkole, skoro sami rodzice dają im taki przykład kim trzeba być, żeby wyśmiewać kogoś przez wzgląd na jego imię? Ty chyba nie wiesz jakie potrafią być dzieci żadna matka czy ojciec nie kazałaby dziecku śmiać się z innego dziecka bo ma ma jakieś dziwne imię ,ale dzieci takie są ,że mogą się do dziwnego imienia przyczepić