Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAZY

ból podczas seksu

Polecane posty

Gość DAZY

Od pewnego czasu odczuwam nieprzyjemne pieczenie podczas stosunku. Tak jakby na samym początku , szczypie zaraz za wejściem do pochwy, "gębiej" nie. Miałam infekcje, którą jednak wyleczyłam, brałam globulki nic mi nie dokucza, wszystkie objawy ustąpiły - jak się okazuje poza tym jednym. Jeżeli dochodzi tylko do jednego stosunku to można przeżyć,ale po 2 albo niedajboże 3 piecze jeszcze następnego dnia. Co to może być?

Gość DAZY
Chciałam zaznaczyć,że sypiamy ze sobą od roku, te dolegliwości mam od 2 może 3 tygodni..

Gość DAZY
oh, tak, z pewnością -.-'

Gość wójekstaryhuejk
no po 3 razach rzadko która wytrzyma z chodzeniem a ty coś nawijasz o pieczeniu

Gość DAZY
Ja się zastanawiam kto mi tu odpowiada? Ile wy macie lat, co wy wiecie o seksie? 3 razy w ciągu całego dnia i nocy to dla was szczyt możliwości?! Prosiłabym o dojrzalsze wypowiedzi.........

Może być niedoleczona infekcja, może nie dostateczne nawilżenie (ja np. normalnie nie mam z tym problemów ale czasem mimo starań bywa i tak). SPróbuj lubrykantu a jak nie pomoże to po prostu idź do lekarza. Może tez zmieniliście pozycję, może miałaś jakiś uraz? Powody mogą być różne ale jakie by ni były to warto je poznać, żeby było znowu ok bo seks powinien kojarzyć się z przyjemnością, a nie z późniejszym bólem (no chyba że ktoś akurat tak lubi ;) ).