Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość longmanpearson

POMYSŁ MOJEGO FACETA..TANDETNY??? CZY MOZE BYC

Polecane posty

Gość longmanpearson

mój facet na naszą rocznicę kupił mi już dwie rzeczy, ale chciał zrobic jeszcze coś.. i się wygadał .. chce zrobic nam koszulki, ze wspólnym zdjęciem, podpisem- datą poznania i tekstem z piosenki NAWET ŚMIERC NAS NIE ROZŁĄCZY ... sobie i mi .. co o tym myślicie.. staż związku 3 lata.. ja też mu kupiłam już prezent, ale... mam mieszane uczucia do tego co chce zrobic..

no właśnie dla mnie też. nie kupujemy sobie nigdy jakichś maskotek, figurek porcelanowych tylko to co się nam najbardziej podoba, co sobie jedna ze stron upatrzy a np nie ma pieniędzy to potem dostaje to w prezencie... mówi, ze już nakupowaliśmy sobie dosc praktycznych rzeczy i że chciałby miec taką wspólną pamiątke... ja mam 20, on 22lata

Ze zdjęciem? Tandetne. Przecież nie będziesz tego nosić, chyba, że jako koszulkę do spania. PS. To trochę zakrawa na oświadczyny

nie, o oświadczynach nie myśli i wiem o tym, bo się uparł, ze on musi kupic super pierścionek, a nie ma na to na razie .. wiec to raczej nie to ... mowi, ze moglabym ją trzymac w domu, ale tez chodzic w niej, bo on by sie nie wstydził ubrac, a to raczej taki twardo stąpający po ziemi mężczyzna, ale bardzo wrażliwy

widział po mnie, ze nie widzi mi się ten pomysł, nawet mu to powiedziałam ... na co on, ze chciałby miec jakąś naszą wspólną pamiątkę.. wiadomo- darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda.. ale nie wiem.. powiem aby robił co chce.. w koncu ten dzien ma byc wyjątkowy, mamy go spędzic razem miło i fajnie... a nie zwracac uwagi na rzeczy materialne...