Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie za bardzo na tym

komputer z systemem a bez systemu - help !

Polecane posty

Mam zamiar kupić nowy laptop, tylko właśnie nie wiem czy bardziej opłaca się kupić taki z wbudowanym systemem czy bez systemu? czy może bez różnicy? tzn cenowo wiem że korzystniej kupić z systemem ale chodzi mi o to co jest ''wygodniejsze'' np. (wiem - laickie pytania) czy na takim z gotowym systemem będę mogła później bez problemu zmienić oprogramowanie na inne? a jak nawet zmienię na inne - to czy po restarcie będze znowu poprzedni system? itd.

nikt nie wie? :O

Gość hgrtd
zawsze mozesz zmienic system...

Gość vmerod
"będę mogła później bez problemu zmienić oprogramowanie na inne?" tak "czy po restarcie będze znowu poprzedni system?" nie

Bez systemu komputer działał nie będzie.A po co zmieniać system ...nie bardzo rozumiem(albo TY sama nie wiesz o co Ci chodzi).Chodzi o Windowsa,Linuksa.

Gość loczek zboczek
wiem, ale nie chce mi się pisać zachęć mnie jakoś :classic_cool:

''Bez systemu komputer działał nie będzie'' no bez przesady, aż takim laikiem to nie jestem żeby tego nie wiedzieć :D chodzi mi np. o to jak np. będę chciała póżniej zmienić win 7 home premium na np. proffesional lub na jakiś inny

No ,to ten poprzedni trzeba odinstalować,jest z tym trochę zachodu.

Gość kombpz
Po co ci proffesional ?. Zajmujesz się czymś zawodowo ?. Do domowych zastosowań wystarczy Windows 7 X64/x86 Bit Home Premium

Gość aaaaewqweeeeeeeeeeeer
nie znam sie za bardzo na tym ''Bez systemu komputer działał nie będzie'' no bez przesady, aż takim laikiem to nie jestem żeby tego nie wiedzieć chodzi mi np. o to jak np. będę chciała póżniej zmienić win 7 home premium na np. proffesional lub na jakiś inny Patrząc na to co piszesz nie będziesz potrzebowała takich zmian bo porostu się nie znasz na tym na tyle aby wykorzystywać wszystkie możliwości systemu, więc dla Ciebie będzie wystarczający jeden najbardziej okrojony system.

jesli chcesz wchodzic tylko na kafe to bierz tego szita viste badz te 7 jesli juz chcesz cos wiecej robic bo wiekszosc programow i gier chodzi na xp to lepiej sama zainstaluj : )