Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dannagarcia09

Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość dannagarcia09

Mam 18 lat i on też, Jesteśmy razem już 1,5 roku i oczywiście na początku było wszystko pięknie. A teraz od jakiegoś czasu mój facet nie chce uprawiać seksu. Cały czas mówi ''po ślubie". A wcześniej strasznie go do tego ciągnęło. A teraz to wygląda tak: przychodzi do mnie, dobiera się do mnie i pyta "zrobisz mi loda''. A po wszystkim leży w łóżku albo siedzi na komputerze i sprawdza swoje stronki. A ja ? siedzę sama. Strasznie źle mi z tym, czuję się jak jakaś dziwka, przychodzi i chce czegoś ode mnie na zawołanie. A wieczorem jak ja zacznę się koło niego kręcić to mi mówi że" teraz jest zmęczony i nie chce" ; (( Powiedziałam mu, że jest egoistą, liczy się w tej kwestii tylko jego zdanie, a moje uczucia i potrzeby już nie. Denerwuje mnie to strasznie, Brzydzi takie zachowanie, strasznie mi źle. Mówiłam mu o tym, ale on powiedział, że według niego jest cudownie i to ja jak zawsze ''szukam czegoś''. Nie mam prawa się odezwać i wyrazić swoich uczuć ? Mówiłam o tym koleżance i powiedziała, że ona by takiego czegoś nie wytrzymała. Ja też już nie daję rady ; (( źle mi . CO ROBIC ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować