Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KLEMENS82

JAK ZNALEZC KOBIETE KTORA POKOCHA MOJEGO MALEGO PENISA?

Polecane posty

A MIANOWICIE MAM PROBLEM ZE ZNALEZIENIEM KOBIETY KTORA LUBI MALE PENISY. NIE MAM PROBLEMU Z POZNANIEM .POZNAJE DZIEWCZYNY JST FAJNIE ALE I JA I OE BY CHCIALY WIECEJ A JA SIE BOJE ZE SIE WYDA ZE MAM MALEGO. CO MAM ROBIC CZY SA NA SWIECIE TAKIE KOBIETY KTORE AKCEPTOJA MALE PENISY? SPOTYKA SIE Z WIELOMAONE MNIE LUBIA JESTEM ZABAWNY UPRZEJMY ALE NIE POTRAFIE Z NII ISC DO LOZKA POPROSTU SIE BOJE ZE SIE WYDA I ZE WSZYSCY BEDA WYTYKAC MNIE PALCAMI CO MAM ROBIC CZY SA JAKIES PORTALE DLA MNIE?

Gość MATEUSZ TO JA KOCHAM CIE
hah frustracie ulzy ci jak kogos wyzwiesz? ;d biedny jestes czlowieku oj biedny i ty dobrze o tym wiesz. zero.

Gość filipek.
ja nie jestem człowiekiem :-D jestem mateuszem tego świata

Mateuszowi to ty do piet nie dorastasz ;d

Gość Eeerrr...
Oczywiscie, ze rozmiar ma znaczenie! To, ze nie ma mowia zazwyczaj albo faceci (z malymi), albo kobiety, ktore nie maja porownania. Dobry seks to polowa udanego zwiazku, bo jak nie uklada sie w lozku, to pojawiaja sie frustracje, wyrzuty i ogolnie w innych sferach zycia tez dobrze nie bedzie. To moje zdanie i zapewne wielu innych osob, tak, ze nie mam zamiaru Cie dolowac autorze, ani obrazac. Na pocieszenie dodam, ze moze wcale nie jest taki maly jak Ci sie wydaje. Z gory zaznacze, ze nie zamieszcze wiecej postow w tym temacie, bo nie bede odpisywac na chamskie teksty o moim "wiadrze" itp. Mialam partnerow w roznych rozmiarach i im wiekszy, tym lepszy. No chyba, ze kobieta ma problemy z nawilzeniem pochwy, to wtedy nawet najmniejszy bedzie wydawal sie za duzy. Glowa do gory!

Gość filipek.
ale on mi do pasa tak,bo memle mi fiuta co wieczór

chcialbys pedale :d od ciagniecia druta masz pewnie stara :D