Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii

szukam mojego lista do Pasterza Owiec- tu go kończę...

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii

Dzien dobry Pasterzu Owiec [cześć] Tylko Ty mi już tu zostałeś, zeby wysłuchiwać moje zrzędy. Jak będę miała za co wiesz - to NATYCHMIAST się z Tobą spotkam, a tak to nie bo wiesz - zycie mnie nauczyło, że jednak nie warto wiesz spotykać sie Z NIKIM jak nie masz kasy wiesz. I powiem Ci - tego narzeczonego jak dostanę kasę to juz skreślam. Czy ja jeszcze jakieś dzieci bym mogła mieć. Pomyślę, pomyślę - może coś wymyślę wiecie - tu pojadę , tam pojadę. Powinnam robić po matce biznes i może tak będę robić. Tak POWINNAM a czy mi się chce i tyle. Bo wiecie - wiesz Pasterzu - jakbym dostała te pieniądze to muszę byc gospodarna i z procentów zyć. Tyle mi zostaje. Coś wziąć , coś robić. A oni na mnie, że pieniądze muszą przepływac. W Wielkiej Brytani, w USA, ale w Polsce. No ale na koncie oszczędnościowym to mogą być i tyle. I wiecie bo oni na mnie , ze też mają procenty i oszczędzają no i co z tego mają? Rurę sie dowiecie - NA... medycynę? Na MATMĘ i tyle. Bez sensu i tyle. Oszczędzanie jest bez sensu. Znaczy ma sens tylko w banku najważniejszy jest kredyt i nie dostanę pieniędzy i wszystko im poleci wiecie. Co ja robię w tej Polsce. Bo wiecie - w innym kraju to w ogóle nie ma problemu, ale Polska 1 problem. No powiem wam, że muszę myśleć o mieszkaniu. Czy od razu? I też tylko wynajem i po kosztach i tyle. No jakieś muszę mieć - może nie od razu ale coś tam i tyle i koniec. I to wszystko.A do WB nie chcę jeździć - jeszcze mnie ktoś ciachnie - tu mi nic nie zrobią. I wiecie bo wiem to - wszystko pójdzie mi dobrze tylko muszę zacząć od tego co mi matka i babcia kazą. Tak mi nic nie pójdzie - żadne mieszkania, a jak będę z nimi trzymac to mi byle co powiedzą i wszystko mi dobrze pójdzie i ja nawet wiem co będę robić dalej, ale tego nie napiszę wiecie. Bo nie warto i tyle. No i jeszcze byle czego musiałabym sie nauczyć i to wszystko. No i zobaczymy co będzie dalej. Żadne tam rozrzutności - nic w tym stylu. Tylko pracę sobie muszę skombinować przy użyciu środków, które mi się dawno należą. Wiecie gdybym była młodsza to bym studia za to skończyła w Polsce i wyjechała na wschód i nigdy bym nie wróciła. Tyle myślę o Polsce. A tak? No to juz tu coś. Wyjazd nie biorę pod uwagę żaden - na zachód też się boję. Zawsze pani Janina mi przypomni co to warte - taka sympatyczna kobieta i zniknęła i na borówki jeździła do Szwecji czy Norwegii - mogłam się z nią zabrac. I wiecie NA PEWNO miała pass USA , była sama i miala mi powiedzieć - nie chce pani ze mną jechać na borówki w przyszłym roku? Ale cóz... znowu bez wartości byłam bo bez passu USA - jedynie, ze zęba se zakleiłam i tyle z całości i koniec. I wiecie - tylko plomba mi wyleciała na twardej landrynce i tyle - czy coś tam - nie czekoladę chyba. Coś tam i się rozleciało. Wszystkie se miałam powymieniać. Może se powymieniam i tyle. Jak będę mieć za co i tyle. Bo znowu mi sie troszeczkę ułamała, ale cóż... to tam takie. Na zęby będę mieć, gryżć czym będe mieć i tyle. No i widzicie - tak można sobie myśleć co dalej i tyle. A ten brat miał wiecie skreślić tę matkę i widzicie już dostał taka z kasą, on też miał na kasę się nastawić, a te wszystkie dziwki pod szkola to wszystko wiedziały NA PEWNO - on nic nie wiedział, a one wszystko wiedziały i tyle. To od tej - to ta go dała. Choć tej matki drugiej nie musiały znać choć zaś matka była prostytutka i to takie wiecie - zaś dziecko wzięła żeby sie dowartościować i ta córka bez matury została - niby sama przez siebie, ale tak ja potraktowali, że musiala spadać nie spadać. Zostało jej zrobić sobie dziecko i WSZYSTKICH DOKUMENTNIE OLAĆ - ale to WSZYSTKICH. I nawet nie zaszła - 2 lata chciała zajść. I pózniej zaszła, ale z Kevinem z uczelni i tyle. Z kretynem w sumie. Chociaż róznie moglo być, ale martwe i chyba wina szpitala i taki koniec. On wiecie jako człowiek pracę miał, etat na uczelni ten ojciec tego martwego dziecka, ta go olała i co było dalej? Musiała wyjechać, ślad po niej zaginął wiecie i zostało mu w sumie - co tego dziecka szukać? Bo ten Kevin jeszcze mógł być oddany do tego ojca tego martwego dziecka i też wiecie - badania genetyczne i tak dalej. Ale wciągnęło go inaczej i tyle. Tej swojej kochanki powiedzmy szukał i tak dalej. Choć ta matka co go oddała to nie była jego kochanka - po prostu poszła se zrobic dziecko z nim. On tego chyba też nie rozumiał i tyle. I oszalał i sie powiesił. Kiedy on zaczął jej szukać to nie wiem ale tak się skończyło bardzo tragicznie. Choć mógłby go wziąć - zrobić np. badania genetyczne i sie mogłoby okazać, ze to nie jego dziecko i co teraz? I tyle. Dlatego miał się interesować pewnie tą matką co tego brata oddała czy coś. Wiecie - to sa takie historie - samo życie i tyle. A ona była od brygidek wzięta ta jego matka - w ogóle się miała nie uczyć - to się uczyła bo dziecko nauczycielki i dyrektora szkoły i wiecie TEGO MIAŁA TA MATKA NIE ROBIĆ - no to ceniła sobie te studia czy nie. Bo dzieci brygidek NIE UCZĄ SIĘ. Normalnie sa to zakute pały i tyle. I dlatego miałam nie być w żadnych brygidkach i normalna bym była. Dosłownie te okolicę miałabym bez tych brygidek i tyle. Choć jest tu św. Brygida też. Ale wiecie no to gdzie ona jest w tych brygidkach i tyle.A jak ktoś tego nie wie że jest od brygidek to też to takie wszystko i tyle... No takie życie jest i już.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować