Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roza znad fiordów

Wiecie co wam powiem? Tylko prosze nie kasować !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Roza znad fiordów

Że jak obserwuję co się dzieje w naszym kraju, to mam nadzieję, że znajdzie się ktoś co zrobi z tuskiem to samo co Breivik na Utoyi. Nie dość że życie jest już drogie to zapowiada się jeszcze droższe - nie pozostanie nic jak spierdalac z tego kraju. Czemu nie sciągają kasy z bogatych? tylko biedni cierpią na tych ciągłych podwyżkach. Płakać mi isę chce jak patrze na rodziców co żyją na rencie i ledwo wiążą koniec z końcem....dom się im sypie, a ja sama ledwo przeżywam do przysłowiowego 1szego i nie mogę im pomóc....co to za kraj, żeby strasi schorowani ludzie musieli żyć w nędzy, ja pierdolę.....

Gość *Caryca*
Wybraliście to macie... problemy zastępcze generowane przez Pana co pali zwierzęta i złodziejstwo na wszystkich szczeblach :classic_cool:

Gość asfffffffffffwwwwwwwwwwww
Mógłby przy okazji ten ktoś zahaczyć o innych polityków też, takich jak Jaruś itd. oni obaj są siebie warci.

Gość Roza znad fiordów
ja nie głosowałam na niego i dziwię się co za tepe bezmózgi to zrobiły

Gość MATEUSZ TO JA KOCHAM CIE
wybraliscie to macie, macie co chcecie, swoja droga wszyscie biadolicie i pierdolicie jak jest zle, a ja jednak nie widze tej ''biedy naokolo

Gość Roza znad fiordów
a gdzie mieszkasz? w mieście czy na wsi? jeśli w miescie to chętnie zaproszę cię do mojej wsi byś zobaczyła w jakich warunkach mieszkają tutaj ludzie, zresztą jutro zrobię zdjęcie domu w którym mieszkają sąsiedzxi (5 osób w jednym pokoju i kuchni. ) Nie mają ani łazienki ani niczego. w miastach tego nie widać, ale na wsiach ludzie żyją naprawdę źle

oj będzie dużo gorzej... benzyna po 7 zł, mleko 4 zł, chleb 4 zł, VAT 25%, gaz i prąd +30% itd. itp. 2013: katastralny i wyprowadzka do slumsów, fuuck yeah! by żyło się lepiej :classic_cool:

Gość gugusia
chyba czas zabierać manatki i spierdalać za granice i tam uwić gniazdo dla całej rodziny bo tu nie ma przyszłości, naprawdę

za takie wywrotowe tematy powinni krac grzywna. i to wysoką a jak nie stać by zaplacic to eksmisja i na bruk. najpierw polactwo okradlo się wzajemnie czyli kraj a jak budżet już tego nie wytrzymuje to na Pana Premiera jazda. obrazanie i bezpodstawne krytykowanie legalnego rzadu powinno być z całą stanowczością i nieuchronnością prawa karane. a benzyna powinna byc juz dawno po 7 zł. korków nie będzie i czyśtsze powietrze i zwierzęta będą miały czym oddychać

Gość gugusia
najpierw polactwo okradlo się wzajemnie czyli kraj tak bo niby polacy wyszli na ulice i kradli pieniądze! to rząd jest winien a tusk niech lepiej zacznie ciąć koszty w wśród polityków a nie wśród najboedniejszych, a tobie nalezy sie kulka w łeb za jego popieranie!