Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowababeczka24

Zdenerwowałam się delikatnie mówiąc!

Polecane posty

Gość malinowababeczka24

Muszę się wygadać na kafe, bo jestem zdenerwowana. Ostatnio nie mamy zbyt wiele czasu, żeby pobyć ze sobą, bo ma sporo projektów do zrobienia na uczelni. Pomyślałam sobie, że w sobotę przygotuję kolacyjkę, fajna bielizna i spędzimy miły wieczór. Zadzwonił do mnie pół godziny temu i powiedział, że w piątek możemy wyjść w parę osób na kolację w naszej ulubionej knajpce no a w sobotę to on się umówił z kolegami( ok.20 facetów) na męski wieczór a w niedzielę musi się uczyć. Zajebiście! Ale mną trzęsię.Jestem zła. Przez telefon nic nie mówiłam, ale w środku to myślałam, że mnie rozsadzi.

Gość malinowababeczka24
sorry, drugie zdanie jest nie po polsku. Chodziło mi, że z moim facetem nie mamy zbyt wiele czasu dla siebie ostatnio i on ma sporo nauki. Z tych nerwów pozjadałam wyrazy:P.

Gość malinowababeczka24
No właśnie z jednej strony rozumiem, dlatego nic nie mówiłam. Z drugiej zaś strony natura kobiety wychodzi i się wkurzam!

Gość malinowababeczka24
Pomyślałam, ze wygadanie się na kafe przyniesie mi ulgę:P

no to lepiej tutaj się wyładuj, masz rację, bo fochy na takei spotkania samców nie poprawią sytuacji a wręcz przeciwnie. Pomyśl gdybyś miała taką labę z koleżankami, też liczyłabyś na 100% wyrozumiałości ze strony faceta, prawda?

typowe dla facetów ja przywykłam. nie nadążysz :) kiedyś mój facet dzwoni do mnie i mowi "sloneczko przyjade dzisiaj do ciebie, moze cos wypijemy i zostane na noc" ok, pytam jaki alkohol mam kupic, i czy ma to byc wodka a on "nieee noc cos tyyyy kup jakies winko" tydzien pozniej dzwoni do mnie i mowi ze wieczorem cos mozna wypic bo sobota i wgl. Ok, mowie ze wypilabym winko jakies dobre, a najlepiej grzanca. A on na to " no co ty, z kaska i marcinem grzanca bedziemy pic? kupie wodke" no i wez tu ogarnij chlopow :P moj dzis oswiadczyl ze nie przyjedzie bo idzie z kumplem na basen. No i niech sie bawi chlopak :)

Byłoby ok, gdyby nie to, że ostatnio macie mało, jak to okesliłaś, czasu dla siebie... więc pewnie też bym się wściekła... jakby kochał to wolałby "nadrabiać" stracony czas

Gość malinowababeczka24
Zegarek jasne, że nie chcę, żeby spędzał ze mną 24/h. Myślałam, że jak się nie widzieliśmy jakiś czas to będzie chciał spędzić weekend ze mną."Myślała"-kobiety zawsze myślą, planują a tu nici. Nie wiszę na swoim facecie.Każde z nas ma swoje pasje, zajęcia. Jestem tylko zawiedziona, że on nie potrzebuje spędzić tego czasu ze mną. Do tego powiem Ci Zegarek, ze ja już od poniedziałku gadałam o wspólnym weekendzie i wszystko było cacy aż tu nagle plany się zmieniły. Wkurzam się, bo nawet ze mną tego nie przedyskutował, tylko oznajmił.Wyszło tak, że to on rozporządza naszym wspólnym czasem. Pewnie zaraz polecą glosy, że dorabiam teorie do nic nieznaczących rzeczy, ale wygadać się muszę, bo nie chcę się kłócić.

a poza tym, co to za pociecha ten piątek ze znajomymi? spotkania w większym gronie są fajne...ale te sam na sam fajniejsze

Gość malinowababeczka24
Powrótbyka2-co jest egoistycznego w tym, że chcę spędzać czas z osobą, którą kocham???Wytłumacz mi a nie od razu rób podsumowanie.

Dziewczyna napisała, że ostatnio spędzają ze sobą mało czas! Więc, fakt,że koleś wybrał kolegów, może być mocno deprymujący! Też oczekiwałabym innego scenariusza od kochającego faceta

no dobrze masz rację że Ci przykro..jak najbardziej...ale wytłumacz sobie to jakoś tym razem - takie męskie spotkania to pewno raz na kwartał, może to akurat wypadło nagle.....na pewno wynagrodzi Ci to w przeciągu następnego tygodnia...a mówienie że nie kocha bo wybrał kolegów jest śmiensze....miłość sprawdza się w innych życiowych zdarzeniach, nie w czymś takim

Gość malinowababeczka24
Brookie, no właśnie o to mi chodzi. Potrafię zrozumieć, ze chce wyjść z kumplami na piwo, mecz obejrzec, nigdy się o to nie przypieprzałam. Ale dzisiaj to mnie zdenerwował. Jeszcze się tłumaczył(a nie wnikałam w temat tylko sam z siebie), że tylko ten tydzień i następny ma taki zawalony a pózniej już będziemy mieć sporo czasu dla siebie.Powiedziałam, że ok.Bez emocji.Niech sobie nie myśli. Nie wiem co ma piernik do wiatraka, ze zasłaniał się nauką.Mi chodzi o sobotę wieczór.

Gość malinowababeczka24
No widzisz Zegarek tak to wygląda. Boli mnie fakt, że koledzy są atrakcyjniejszą wersją wieczoru niż ja. Kobiety to mają problemy... Chyba też umówię się z dziewczynami w sobotę i pójdę gdzieś zatańczyć.

Gość malinowababeczka24
2 lata.

Gość malinowababeczka24
brookie, a twój związek jak długo już trwa?

Gość malinowababeczka24
Zegarek, staram się panować nad emocjami, nie wchodzić w konflikty z nim, nawet jak się pokłócimy to ja staram się rozwiązać problem a nie drążyć temat w kółko. Trochę mi lepiej:).

Gość malinowababeczka24
Zegar, ale ja wiem, że to będzie mi wracać w myślach jak bumerang:P.Taka natura:P.Przejdzie mi w sobotę jak wypiję drinka z koleżankami i zacznie się zabawa:D.

Gość malinowababeczka24
No...w piątek mówisz...będę się dobrze bawić, bo przy znajomych nie będę się fochować:D.

Gość malinowababeczka24
Tzn nie będę się w ogóle fochować, ale obmyślę jakąś małą slodką zemstę:P.Nie no, naprawdę humor mi się poprawił:).