Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie mnie to boli

Błagam, was pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mialam dzis bardzo stresujacy dzien i złapal mnie jaki nerwobol w mostku nie moge dac sobie rady ani sie uspokoic ...nie ma tez melisy ani nic na uspokojenie a nie moge sie ruszyc z domu ..pomocy :(

Gość zabadddo
ból za mostkiem - dzwoń na pogotowie

jestem sam z dzieckiem nie chce zeby mnei zabrali ...nie cuzje jakos okropnie tego bolu poprostu taki nerwowy dyskomfotrt...okropne uczucie.

Gość nerwica się kłania
niestety...

Gość ayayay
Na tle nerwowym. Moze atak paniki?

no mozliwe stresow mi nie brakuje w zyciu a jestem jeszcze w zasadzie mloda ...tram sie uspokoicv ale nie moge wszytsko mi sie w srodku telepie

Gość nerwica się kłania
znam to to nerwica lękowa, musisz się uspokoić, to minie, nie martw się

nie zadzownie bo siue boje ze wezma mnie do spzitala a co zorbie z dzieckiem..probuje gleboko oddychac i odzyskac rownowage i spokoj ale od 2 godzin nic z tego..

Gość nerwica się kłania
ja bym jescze nie dzwoniła na pogotowie, postaraj się sama wyciszyć, zadzwoń do męża, czy mamy, żeby zapomnieć im bardziej o ty myślisz tym większe dolegliwości, wmawiaj sobie ze już dobrze

maz jest przyczyna tego zdenerwowania do mamy doznwilam tez mi mowi uspokoj sie ...łatwo powiedziec :(

Gość wergthn
a serce masz zdrowe? może to zawał?

u mnie od strony taty kazdy zmarl na zawal w tym ojciec mial juz 2 a ma 41 lat ... sama nie wiem :(

Gość nerwica się kłania
Kochana tylko wmawianie sobie, że to nic takiego, że sie nie boisz i że to minie pomoże- ta nerwica taka głupia jest że im bardziej się nakręcasz tym gorzej, musisz uwierzyć w to że jest lepiej, bądź silna:) trzymam kciuki

Gość nerwica się kłania
a może to zawał?

nerwica sie klania -dziekuje ...no takiego dolka złapałam i tak sie denerwuje ze az do takich skutkow ubocznych doszlo ...

Gość wergthn
dzwoń po pogotowie, tak ci radzę

minie albo i nie mnie jak chwyciło 3 listopada to na dobrą sprawę trzyma do dzisiaj :( oczywiście juz nie tak jak wtedy ale boli wtedy jak złapało to ani oddychać ani nic stać, leżeć, usiąść, bolało jak cholera ale co ...sama w domu z dwójką dzieci dobrze że miałam ketonal 100 to podziałało póki mąż nie wrócił. jak wrócił to na pogotowie bo juz wieczór i dostałam zaldiar muszę powiedzieć że jest lepsze od ketonalu jak dla mnie. więc co radzę jakieś srodki przeciwbólowe i nie denerwować się bo pogotowie i tak nic nie da no może dadzą zastrzyk przecibólwy jak mi kiedyś

mialam tak samo keidys !!!!!!!!!!! przyjechali i zrobili ekg i powiedzieliz e nie rozumija po co ich wezwalam a ja poprostu zlana zimnym potem upadlam w kuchni z bolu :(

Gość nerwica się kłania
ja właśnie jestem na brzegu jeśli chodzi o nerwicę, dużo sobie wmawiałam, że jest lepiej, na początku jest ciężko, ale da się nad tym zapanować. Ale może zastanów się czy to nie jest zawał: OBJAWY ZAWAŁU SERCA nagły, kłujący ból w okolicy mostka; wrażenie ciasnoty w klatce piersiowej; często promieniowanie bólu przez lewe ramię aż do małego palca. niepokój, strach przed śmiercią; chłodna, blada skóra, zimny pot; czasem nudności i wymioty; często nieregularny puls.

nie to nie zawal nie mam nic oprocz klocia w omstku i nie boje sie umrzec..mama mieszka w innym miescie :(

Gość nerwica się kłania
Minąć wcale nie musi od razu... mnie trzymało kilka tyg, ale już jest dobrze, codziennie ziołowe leki uspakajające, zero kawy + melisa zamiast herbaty. Pomocna jest też rozmowa z kimś bliskim... a od codziennych nerwów niestety nie da się uciec ale co nas nie zabije to nas wzmocni:)

no walnelam dzis rano spora mocna kawe... a maz mnie wyprowadza z rownowagi ze moje nerwy siegaja zenitu czasmai ine moge na niego patrzec;/

Gość nerwica się kłania
może zadzwoń do mamy?

Gość nerwica się kłania
nawet nie wiedziałam, że tyle ludzi sie dziś z tym zmaga...heh

dzownilam ...tez mi radzi spokoj ale ja probuje nie moge nad soba zapanowac ...

Gość teflon_
a czym cie tak wkurzył? Wygadaj się, może zrobi ci się lepiej.

jest idiota brzydko mowiac mowie mu oczywiste rzeczy mamy isc do znajomej na urodziny i mowie ze X nie ejst zaproszony a on do mnie : a X nie bedzie ? no skoro mowie ze nie jest zaproszony to nie ebdzie chyab logiczne i na akzda moja informacje on zadaje pytanie kretynskie na ktore przed chiwla odpowiedzialam juz ...gada sie z nim jak z umyslowo chorym ;/

Gość jeżeli to zawał,
to jeszcze dziś będziesz się zwijać z bólu