Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie mnie to boli

Błagam, was pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość teflon_
słuchaj, obiektywnie patrząc to są drobnostki - nie warto sobie zawracać tym głowy. Może mąż był rozkojarzony jak z tobą rozmawiał?

Gość nerwica się kłania
włącz głośno jakiś program, niech głośno rozmawiają, żeby przekrzyczeli Twój chałas w środku, albo włącz radio, zacznij sprzątać, mi nieraz to pomagało

wogole mowie cos a on"nmierozum iem powiedz jeszcze raz" i tak zdanie poz daniu powtarzam sie ...no to takie przykladuy po z atym dzis dostalam wyplate i ja jestem dosc oszczedna a on jak wpadl do sklepu to nabral jak glupi bzdetow i nic go nie obchodzilo a za swoj portfel sie nie łapie nigdy tylko patzry na mnie no szlag by go...zostawil mnie wkncu z koszykiem an srodku skplepu i odjechal autem a ja sama z dziekciem wracalam ...bez zakupow..

teflon no od 6 lat jest rozkojarzony dzien w dzien ..

Gość nerwica się kłania
błahostka, nie aprzątaj sobie tym głowy. Może on też ma jakieś problemy, że nie docierają do niego pewne słowa?

Gość nerwica się kłania
aha

Gość teflon_
Słuchaj, takie problemy to nie problemy. Przykro mi to mówić, ale to prawda. Pobaw się z dzieckiem, poukładaj z nim klocki czy coś, skup się na tym. Zaparz sobie meliski, zadzwoń do jakiejś koleżanki poplotkować.

wiem ze niktorzy maja gorsze ale on mnie doprowadza do szlau no to trzeba by bylo zob aczyc tak jak opowiadam to sie wydaje smieszne wiem ..

Gość teflon_
Nie, to nie jest śmieszne. Współczuję ci takiego faceta. Ale zdaj sobie sprawę z tego, że to nie powód, żeby rujnować sobie zdrowie. Postaraj się odprężyć, zająć czymś umysł. Może nawet ta dyskusja na kafe ci pomoże ;-)

Gość ancia 27 znow ja
pomaga bo skupiam sie na waszych odpowiedziach to mnie rozluznia ..:)

Gość teflon_
To dobrze :-) A w jakim wieku jest twoje dziecko?

ma 6 lat :) ale włąsnie ejst chore -.- wiec jakbym chciala wyskoczyc po neospasminke to niestety go ze soba nie zabiore a marze doslownie o niej

Gość teflon_
No to sprawa prosta - usiądź przy jego łóżku i przeczytaj/opowiedz bajkę, zrób mu gorącej herbaty z miodkiem, pobaw się w jakąś słowną zabawę (np. wymyślasz, jaką jesteś postacią, on może zadawać ci pytania ale tylko takie, na które odpowiedź to TAK/NIE i musi odgadnąć, kim jesteś i potem zamiana ról). Skup się na dziecku.

Gość ostatnio dowiedziałam się, że
hejka, czyżby ta ancia27 z Sosnowca. Jaki świat jest mały.💤

hehe spi ;D mysle ze pospi do rana bo ma goraczke ..wiecie co troszke mi lepeij dziekuje wam normlana rozmowa czasm jednak daje wiele ...tu sa same psychiczne tematy ...zostancie ze mna troszke jeszcze ...:)

nieee ja pisalam na temacie inny pod nikiem acia 27 znow ja ze atakuje o kase znowu ..i zostal na sekunde ten nick :) ja jestem inna ososba i nie mam na imei ania:)

Gość ostatnio dowiedziałam się, że
OK.

Gość teflon_
Ja zaraz muszę lecieć, romantyczna kolacyjka się szykuje. No właśnie - może zaskocz tego nieszczęsnego męża czymś miłym, jakąś kolacyjką i dla odmiany SPOKOJNIE porozmawiaj, co cię boli. Będzie zaskoczony twoim pozytywnym zachowaniem i może się troche nad sobą zastanowi ;-)

udanego wieczorku . dziekuje za wszystko :*

Gość teflon_
Alez nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie ;-). A tak na przyszłość - radzę wybrać się do psychologa, lekarz rodzinny może dać ci skierowanie do takiego darmowego. To nie wstyd, a zawsze lepiej pogadać z żywą, kompetentną osobą niz na kafe. Wierz mi, sama należę do tej grupy zawodowej ;-) i oby dziecko jak najszybiej wyzdrowiało!

Gość honda civic
guminiany młotek ;) pomoże;)