Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no yak?

jak przestać przejmowac sie tym ze jest sie brzydkim?

Polecane posty

mieć to w dupie. to jedyny sposób :P p.s. zrozumiałam i wiem, że oczekujesz sensowniejszej odp., ale chyba na to nie ma rady :P

Gość no yak?
staram sie miec to w dupie ale kiedykolwiek przejde kolo jakiejs wystawy lub luster lub zrobie fotke mam gigantycznego dola depresje itde i myśle sobie ze jak tak wygladam to faktycznie nic dziwnego ze nie mam chłopaka ;(

ee tam, brzydkie też mają chłopaków/mężów - sprawdza się, że każda potwora znajdzie swojego amatora :P trzeba zaakceptować siebie, łatwo powiedzieć, trudniej tak pomyśleć, ale jak ktoś słusznie napisał - z wiekiem człowiek bardziej się akceptuje.

nie rób zdjęć, nie patrz w lustra :) niektórzy po prostu nie są brzydcy, ale są niefotogeniczni, a przechodząc obok wystawy łatwo stwierdzić, że jest się brzydkim bo spoglądasz z znienacka i można mieć wtedy głupią minę :P

Gość brzydki14
mam ten sam problem.jestem b.brzydki,mimo mych23lat i wysokiego wzrostu wciaz widze tylko odwracanie wzroku,tudziez pogarde w spojrzeniach..nikogo nie obchodzi moje wnetrze..jesli chcesz porozmawiac napisz podam maila