Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolusia krak

RZUCAM PALENIE __ szukam sojuszników__ KTO ZE MNĄ

Polecane posty

Gość rolusia krak

:) Postanowiłam rzucić palenie ,palę 10 lat , wiem że moje mieszkanie jest przesiąknięte dymem , ciuchy ,kanapy , nawet okna coraz żółtsze. Wstydzę się swojego nałogu. Szukam osób ktore nie czekając nowego roku , zaczną wraz ze mną od jutra walkę o zdrowie a także pieniądze .Co poczyniłam - to kupiłam opapierosa elektrycznego . to jak kafeterianie , rzucamy ? bo sama nie dam rady ,mieszkam sama ,a do papieroska ciągnie najbardziej wieczorem.

Gość filipek.
nie ma to jak samotna nałogowa palaczka w przesiąknietej dymem norze

Gość rolusia krak
a tabex ?

filipek czemu zaraz dowalasz...skąd wiesz,że w norze? Ja tam trzymam za Autorkę kciuki i kibicuję, aby się udało ...

Gość filipek.
ja też trzymam kciuki :-D dziewczyny nie pomoże nic ,absolutnie nic prócz silnej woli i duzo dużo zajęć aby o tym nie myśleć ,a jak dziewczyna mieszka sama to ma przejebane w rzucaniu ,zwłaszcza jak ma wszystko przesiąknięte

Gość filipek.
niby sa ,ale smród po fajkach to nie takie proste wyplenić,ja nigdy nie paliłem w domu we wszystkich pomieszczeniach ,nie wyobrażam sobie palić w sypialni i spać ,ale nic nie pomoze prócz silnej woli nie ma sie co łudzić

Gość każdy lubi co innego
Tabex ponoć działa ale jest na receptę i ma w cholerę skutków ubocznych ja co prawda nie palę ale wspieram każdego kto chce rzucić bo juz tam zdrowie to pikus ale ten smrodek-fuuuuuuj

Gość filipek.
w kuchni do przyjeci,ale mnie ogólnie wkurwia jak kobieta pali,takze dziewczyny rzucajta palenie bo nie spotka was walenie :-D

Gość każdy lubi co innego
filipek znowu wypowiadasz się niepoprawnie

filipek. w kuchni do przyjeci,ale mnie ogólnie wk**wia jak kobieta pali,takze dziewczyny rzucajta palenie bo nie spotka was walenie W przerwie najlepiej smakuje:-)

Gość filipek.
najlepiej smakuje po ,ale ty kasia juz pewnie nie pamietasz jak to jest,więc radzę rzucaj

ja tez palę i wtyd mi ze to robie bo pale tylko w przerwach zajec w szkole i czasami na imprezach Jak wychodze z domu zawsze jestem pachnaca :)) wystarczy ze pojde na uczelnie.. po pierwszych zajeciach oczywiscie fajka i juz smrod!!! Jest mi wstyd jak obcy ludzie mnie widza z papierosem Nie wiem dlaczego tzn sama nie lubie widoku dziewczyny z fajka a ja nie potrafie rzucic :(( lubie palic i nie mam silnej woli a jednoczesnie nienawidze tego smrodu!! Ostatnio juz zrobilam pierwszy krok wyrzucilam ostatnioa fajkę i zamiast kuupic nastepna poszlam kupic sobie kosmetyk na ktory zawsze szkoda mi kasyi tak nie kupilam papierosow przez dwa dni ale to nie znaczy ze nie palilam... Nie umiem rzucic :((

Gość rolusia krak
miło ,ale ja nie szukam tutaj opini o moim mieszkaniu tudzież opini na temat kobiet palących ,ja szukam osób które wraz ze mną , wspierając się wzajemnie RZUCĄ TO GÓWNO ! Więc daruję sobie tłumaczenia czy pale w wyrku ,na kiblu ,czy koło zlewu ,KPW ?