Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Malutka śpi...

Posmród tytoniu na zabawkach !

Polecane posty

Gość Malutka śpi...

Mój mąż naprawił koledze komputer, no i ten mu chciał zapłacić. Mąż oczywiście odmówił przyjęcia jakiejkolwiek gotówki, więc kolega zapytał jak się ma odwdzięczyć - mąż machnął ręką i powiedział, żeby przestał się wygłupiać. Po pewnym czasie kolega zapytał czy nie chcielibysmy takiego stolika edukacyjnego, bich synek już z tego wyrósł i w zasadzie tym sie nie bawi i tylko miejsce im to zajmuje. Znów mężowi było niezręcznie, no ale wkońcu stolik do nas trafił i tu jest problem. Stolik jest naprawdę świetny, czysty, zadbany. Jedynym problemem jest to że jest przesiąknięty papierosami ( tam sie paliło, my nie palimy ) i pewnie dlatego mi to tak przeszkadza, dziecku pewnie zresztą też by to przeszkadzało. Rozebrałam stolik na części pierwsze i zabrałam sie za mycie każdego elementu płynem MEGLIO - nie bardzo pomogło :( Znacie może jakieś sposoby, by pozbyć się smrodu tytoniowego z plastiku ? Myślałam czym by to jeszcze potraktować i niewiem... może poprostu trzeba będzie to poskładać spowrotem i wystawic na kilka dni na baklon, do garażu żeby same sie ulotniło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować