Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgataHa

zwrot biletu pkp przewozy regionalne

Polecane posty

Kupilam dzis bilet na jutrzejszy przejazd pociagiem do miejscowosci oddalonej ode mnie o 160km. Kupilam wlasciwie dwa bilety- na przejazd tam i z powrotem. Okazalo sie przed chwila,ze jednak jutro nie bede wracala pociagiem,tylko zabiore sie z wujkiem. Czy w takim wypadku moge zwrocic bilet na przejazd z powrotem i czy zwroca mi pieniadze? Bilet byl normalny, bez zadnych ulg, znalazlam informacje,ze na trasie do 100km mozna zwrocic bilet do 3 godzin od zakupu, ale nie bylo informacji, jak sprawa wyglada powyzej 100km. Czy ktos byl kiedys w podobnej sytuacji i moglby pomoc? Z gory dziekuje

Gość możesz zwrócić bilet
Oczywiście nieskasowany :) - zwrócą Ci 80% jego ceny.

Gość chyba raczej 90% ??
A firma nie nazywa sie PKP Przewozy Regionalne tylko Przewozy Regionalne, z PKP nic nie ma wspólnego. Oni sie bardzo z nimi nie lubią :D

Gość gość
Na pewno wszystko jest mozliwe, zwłaszcza ze wydaje mi sie i tak mogę powiedziec z własnego doświadczenia ze jest to naprawde dobry przewoznik.

Gość gość
Powiem Wam ze sama zresztą, jakbym miała polecac podrózowanie ze sprawdzonym przewoznikiem to wlasnie z nimi.

Gość gość
Tak tak, tylko się nie zesraj z tą reklama..

Gość gość
Ja uwazam ze z Przewozami Regionalnymi nie ma żadnego problemu w tej kwestii. ja naprawde zawsze lubie z nimi podróżowac i jest swietnie.