Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grysikowapanienka

czy wasze dzieci tez płacza jak sie posikają?

Polecane posty

Gość grysikowapanienka

mlej zakladam pampersy, ma 2 mies. od jakiegos czasu placze .sprawdzam pampresa okazuje sie ze mokro, czy to normalne? przeciez ledwo czuc ze jest wilgotny

moim zdaniem z tego co opisujesz,moga ja podrazniac,moze sprobuj zmienic na pieluszki innej firmy?moja tak miala jak uzywalam Dady z Biedronki lub Pampersow Sleep&Play-tez plakala,ale jak uzywalam zwyklych niebieskich lu Lidlowych Toujours, bylo ok

Gość grysikowapanienka
mam z 4 róznych firm i w sumie zawsze jest tak samo.pupe ma nie odparzoną. moze zrobic badanie moczu?

to tez moze byc przyczyna. bo rozumiem,ze smarujesz pupe po kazdej zmianie pieluszki ? zrob badanie,jak wyniki beda ok, to dalej upatrywalabym sie przyczyny w pieluszkach. moze po prostu Twoje dziecko, a raczej Jego skora,nie toleruje jednorazowych pieluch?

Gość grysikowapanienka
tak za kazdym razem smaruje sudocremem.

a moze i krem sprobuj zmienic,np ma linomag, albo po prostu zasypuj maka ziemniaczana? i oczywiscie obserwuj ciagle pupe

Gość czerwona zaba
zrob to badanie i to jak najszybciej.moze ma zapalenie drog moczowych i przy sikaniu ja boli.

Gość grysikowapanienka
mam uzywac maki ziemniaczanej jak zasypki?? musze zrobic to badanie bo normlanie zmieniam jej te pamoresy ja tetrówki. zaplacze i jzu biegne zmieniac