Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskara..:(

Zadanie z angielskiego..:(:(:(

Polecane posty

Gość vdscdscd
mortifer w jakim miescie mieszkasz?

Gość saasda
napiszesz to po polsku czy nie??

Gość maskara..:(
To nie lenistwo.. tylko wlasnie to ze angielski mi nie podchodzi:( a wlasnie od tej pracy duzo zalezy wiec dlatego szukam pomocy..:( ale chyba nie ma takich normalncyh osob ktore pomoga:(

Gość jak nie ma??
jest jedna normalna osoba, ktora chce pomoc, ale Tobie naprawde sie nie chce skoro po polslu masz problem napisac..

Gość masakra...:(
Nie no zaczynam piac.. moze cos wymysle..

Gość Zycie jest tak krotkie ze..
ona22mk - Pomagac to mozna ubogim ludziom ktorych krzywda spotkala a nie leniom smierdzącym nie potrafiacym sie nauczyc angielskiego no prosze Cie!! Ja nie po to sie uczylam angielskiego zeby teraz mnie ktos wykorzystywal. Wszystkie lata mojej nauki zawdzieczam tylko i wylacznie sobie, gdybym chciala uczyc innych zostala bym nauczycielem. Pomagalam, asne, jezdzilam tlumaczylam i zalatwialam mase spraw, ale do czasu , daj palca a beda chciec reke, kopna Cie w d.. i radz sobie nie znamy sie:) tak wyglada wdziecznosc za pomoc?? DO NAUKI uczyc sie jezyka.

Nie jedź po niej jak po łysej kobyle. Nie nauczyła się, nie umie.I w jeden wieczór nie opanuje. Prosi grzecznie o pomoc- chętna osoba się znajdzie i pomoże. Nie chcesz pomóc nie odzywaj się i nie obrażaj. Bo kim jesteś, żeby tak jechać jak po łysej kobyle?

Na piatek...ale ja nie wiem czy tto wgole dobrze napisz..

Nie możesz " zerżnąć" z sieci, przerobić trochę i wkleić tutaj? Przetłumaczymy Ci. Wchodzisz w taki układ?

Tylko własnie jak daje ten tekst napisany zpo angielsku do tlumacza google to dziwnie tlumczy jakby zdania przerwane ... to jest to z neta Napisz recenzję poleconej Ci przez kogoś wystawy, która Cię rozczarowała. Not knowing what to show a friend who paid me a visit recently, I chose a modern art exhibition recommended in a magazine by one of my favourite actors. The exhibition entitled "Warsaw Impressions", just opened in the Meridian Gallery, was advertised as a unique display of the most exciting exhibits by Warsaw's leading contemporary artists reflecting on the nature of city life. We came with high hopes for an inspiring afternoon, but we left really disappointed. The first blow came at the ticket office where we had to pay a mind-blowing 40 PLN entrance fee. We proceeded into the first room, only to be greeted by four seemingly blank canvases and a small plaque which read "Warsaw Thoughts". A little confused, we moved on but other exhibits were of similar quality - a strange installation entitled "The Sound of Warsaw", deformed sculptures showing "Warsaw Blues" and virtually nothing to catch one's eye or stimulate your imagination - just a collection of several randomly chosen works by unknown artists. Maybe we missed the point but to make things worse there was no guidebook or anybody who could give us some background information or explain the idea behind these 'masterpieces'. In the end we both felt that if one wanted to reflect on the nature of city life, a much better effect could be achieved by standing on a pavement outside or at a busy crossroads, so if you don't want to spend a fortune and waste an afternoon, choose something else instead.

..:(

Gość też mam pytanko
no i czego tu nie rozumiesz?

Gość też mam pytanko
mogę ci napisać za 30zł a za darmo to się sama męcz bo ja też chcę żyć ty byś nic za darmo nie zrobiła zapewne🖐️

Gość sdfsd
mialas po polsku napisać najpierw!! masz juz cos?

Właśnie w ojczystym miałaś napisać. Masakra? Postaraj się bardziej i od razu maila podaj. :) Bo ja spać zaraz idę.

mam pare zdan.. TO podaj emaila to najwyzej jutro CI wysle.. jak napisze.. to co mam. W czasie weekendu została mi polecona przez kuzynka ciekawa wystawa znanego fotografa na temat dzika przyroda. Wystawa odbyła się piatek wieczorem w galerii sztuki więc postanowiłam się wybrać ponieważ lubie ogladać ciekawe fotografie. W galerii byłam 30minut przed rozpoczęciem wystawy i pierwsze moje rozczarowanie jakie było to strasznie drogie bilety za 50zł. W pierwszej sali były ciekawe zdjęcia ukazujące dzika przyrode.

Gość fan tv
zeskanuj książkę telefoniczną lub jakąś encyklopedie

a poczatek ok? askaziom@op.pl

??

Jest ktos chetny do napisania??:(