Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odiprofranumvulgus

Problem z seksem oralnym

Polecane posty

Gość odiprofranumvulgus

Nie mam do kogo zwrócić się z radą, także mam nadzieję że ktoś mi tutaj pomoże :) Otóż jestem z moim facetem już 4 miesiące. I jest on moim drugim partnerem seksualnym. Jest ode mnie starszy 7 lat i bardziej "doświadczony", przez co i bardziej otwarty na różne eksperymenty. Nie powiem, że jestem nudziarą, aczkolwiek potrzebuję trochę czasu by przekonać się do niektórych zabaw. Kilka razy poprosił mnie bym pieściła go oralnie. Bardzo się wstydziłam (i zasłaniałam włosami :)) przez co nie sprawiało mi to zbytniej przyjemności i nie trwało to długo (ale jemu się to podobało). Od niedawna przełamałam się, i (że tak powiem, z własnej woli:P) zrobiłam mu loda. Sprawiło mi to wielką przyjemność, jemu również, dzień później nawet wspominał, jak było mu dobrze. Dzisiaj byłam u niego. Pieściliśmy się i pomyślałam, że w ramach rewanżu za minetkę, zrobię mu loda. Na początku, wszystko było super, jak ostatnio. Widziałam że jest podniecony, głośno oddycha etc. Ale w pewnym momencie, poczułam że staje się miękki. Zdziwiłam się, wzięłam go do ust ponownie i... opadł. Całkowicie. Pomyślałam, że może go coś zabolało, jednakże nie zahaczyłam zębami ani go nie ugryzłam. Poczułam się dziwnie, jakby mu się to nie podobało i skończyłam, bo nie wiedziałam co dalej zrobić. Czy którejś z Was też coś się zdarzyło? Chętnie wysłucham opinii Panów :) Koleżanka powiedziała mi, że mógł się stresować i od tego mógł mu opaść, ale jest to wykluczone.

Gość Magda222225555555
Ja nie rozumie. Po co zakładac o tym temat na forum :o Nie mozesz z nim porozmawiac?! To jest chore, co 2 temat, ktos pyta co on/ona myslała, dlaczego itp. Zwykła rozmoaw to takie trudne?!! Czasem mam wrazenie, ze na kafeteri sa sami gówniarze.

Gość ff4g4g
tez tak mialem. po prostu zle zrobilas i jemu sie nie podobalo dlatego opadl. juz rozumiesz czy dalej bedziesz sie glupio pytala ?

Gość odiprofranumvulgus
To zdarzyło się tylko raz, myślałam że on zacznie rozmowę, ale najwidoczniej dla niego nic się nie stało. Tzn, nie uważam że jest to coś złego, po prostu jestem zdziwiona, z moim poprzednim facetem byłam prawie 2 lata i nigdy tak się nie zdarzyło. Dlatego czekam na radę którejś z Pań/Panów:P

Gość odiprofranumvulgus
tez tak mialem. po prostu zle zrobilas i jemu sie nie podobalo dlatego opadl. juz rozumiesz czy dalej bedziesz sie glupio pytala ? Robiłam tak, jak ostatnio dlatego się dziwię. Ale dzięki za rady .

Gość dalton767
Słuchaj głupich rad ... opaść mogł mu z wielu powodów, również ze stresu niezwiązanego z Tobą i seksem.

Gość 56547856724565835826
napisz do Bravo, połowy tematów można by uniknąć gdyby ludzie ze soba rozmawiali

Gość spokooko
flaczka fajnie można possać i wtedy dość szybko staje ;)

Gość odiprofranumvulgus
A wiek tutaj jest ważny? Mam 21 lat. Wiem, że rozmowa by była jedynym rozwiązaniem, ale on wcale się nie skarżył, powiedział coś w stylu że było super. Z jednej strony wątpię, że miałby kłamać, potrafi być szczery do bólu :/ Także moje pytanie jest skierowane do osób które miały coś podobnego, a głupie rady możecie zostawić dla siebie, nic tym nic nie wskóracie.

Gość oho ktoś się popisał w odpowie
napisze Ci, bo tu tylko po tobie pojadą: pewnie byłaś za mało kurewska. Faceci to zboczone świnie, które potrzebują k...y w łóżku. Jak się k..ą nie jest, to przynajmniej należy ją dobrze udawać.

Gość odiprofranumvulgus
Chmm, słyszałam coś podobnego. Być może to był powód. Najwyraźniej muszę coś z tym zrobić, chociaż wydawało mi się że było okej. W każdym razie dzięki za radę, każda się przyda :)