Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Talula21

21 lat i ciągle sama!

Polecane posty

Gość Libertheme
Nie było by potrzeby prowadzić dalszej rozmowy na gg, cóż nie to nie, i tak mam lepsze rzeczy do roboty, jednak utożsamniam się z Tobą, Wpisz sobie w google Demonic Confidence i trochę o tym poczytaj, ściągnij sobie jak chcesz, jak nie to nie. Pierwsze pare ćwiczeń doskonale pasują zarówno dla faceta jak i dla kobiety, pozostałe też, zapewne z wyjątkiem jednego z nich :P Jeśli nie możesz się przełamać żeby pogadać z jakimś fajnym facetem to Ci pomoże, być może. Cześć i powodzenia.

Nic dziwnego, że jesteście same skoro potraficie się tylko nad sobą użalać zamiast wziąć sprawy we własne ręce. Malo jest facetów dookoła Was, ciężko podejść i zagadać albo zdobyć numer i napisać? ogarnijcie się laski, ba marudzicie ja kafeteryjne prawiki. :P

Gość Talula21
Masz rację!Koniec użalania! hahaha albo najwyżej zostanę kafeteryjną dziewicą :p

Tylko nie zwąchaj się z fikuśną, bo będziesz dziewicą dożywotnio. :D

Gość Talula21
Czemu nie? Najwyżej zostaniemy siostrami w wiecznym dziewictwie. Przyznaj, że lepsze to niż użalanie się nad sobą. Trzeba się pogodzić ze swoim losem. Trudno:)

Prawdę mówiąc wolałbym mieć do czynienia z Tobą niż z fikusna, bo ona to beznadziejny przypadek a z Ciebie mogę jeszcze być ludzie.;)

Gość Talula21
Tak? Czyli jest jakaś iskierka nadziei? Może nie wszystko stracone:) A tak na poważnie to macie rację. Nie ma co się dołować i użalać. Trzeba się wziąć w garść. Może bywam czasami zbyt poważna i to odrzuca potencjalnych facetów? Więcej optymizmu i luzu-to jest moje zadanie na jutrzejszy dzień:)

Może zacznij szukać w innym środowisku albo zmień przedział wiekowy targetu. :)

Gość Talula21
Taak zdecydowanie zmiana przedziału wiekowego:p W końcu od zawsze miałam powodzenie u starszych panów. Może pora to wykorzystać?:p

Gość hihuhaha
a ja jestem od 5 lat z chlopakiem i czasami mysle ze wolalabym byc sama

Gość Talula21
Takie to życie nasze już jest poplątane, że chcielibyśmy mieć to, czego nie mamy.

A jak już to dostaniemy, to przestaje cieszyć. Dlatego trzeba uważać o co się prosi, bo może to nam być dane. :)

Gość hihuhaha
Tobie sie nie dziwie, ze chcesz w koncu z kims byc, ale na dluzsza mete jest to ciezka harowa !

Gość hihuhaha
ojj no nie wiem.. ja juz od tylu lat prosze o wiekszy biust i ktos jest chyba gluchy bo wciaz plaska jestem hehe