Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne....

tragiczna sytuacja

Polecane posty

Gość smutne....

Sytuacja jest tragiczna. Zapadła decyzja o likwidacji schroniska w Józefowie, 600 psów i 30 kotów ma być UŚPIONYCH! Błagam was rozpowszechniajcie te wiadomość. Może ktoś wziąłby na dom tymczasowy jakiegoś zwierzaka. Będziemy tez zbierać karmę, pieniądze na hoteliki, by choć trochę ich uratować Artur Starosz nr tel. 668249268 Ula Kurek 880822051 Proszę was wklejajcie to gdzie się tylko da

Gość kochanka Franka
wkleje!! jak bym mogla to bym zabrala do domu wszystkie bezpanskie zwierzeta,ale poprostu nie stac mnie na to.Jednak pomagam jak moge.Wplacam miesiecznie roznym organizacjom datki i place benzyne dla ambulansu zwierzecego(nie mieszkam w Polsce) mogla bym byc kierowca owej karetki ale nie moge patrzec na krzywde zwierzat,wiec chociaz pokryje koszta....szkoda ze tak malo moge zrobic.......

Gość Z Zniecierpliwiony
Kocham zwierzęta, u mnie na osiedlu są takie psy osiedlowe...dokarmiam je , nawet obrożę dostały., jak kupuję chleb to jakąś jego część kruszę dla ptaków w okresie zimowym...one mają takie swoje miejsce. Do domu wziąć nie mogę . Jest taki rytm dnia ,że nie można by się zwierzęciem zająć.

Gość IDAAA
" u mnie na osiedlu są takie psy osiedlowe" a gdzie to taka dzicz że na osiedlach są bezdomne pieski?Przecież te zwierzęta mają ustawowo zapewnioną opiekę państwa.Zgłoś do odpowiednich organów,jesteśmy w UE. Mieszkam w Poznaniu i tu nie zobaczysz psa bezdomnego.To samo u naszych zachodnich sąsiadów. A ze sprawą schroniska zwróćcie się do TV.Jak nagłośnią , może lątwiej będzie tym pieskom zanleźć domy.Oczywiście pomagać należy-finansowo,materialnie,praktyczni.Widac nasze państwo sobie nie radzi w tym temacie(w innych zresztą tez nie)

Gość Napiszcie do Peta i tow
ochrony praw zwierzat i do joanny krupy nie zartuje

Gość Z Zniecierpliwiony
"""" " u mnie na osiedlu są takie psy osiedlowe" a gdzie to taka dzicz że na osiedlach są bezdomne pieski?Przecież te zwierzęta mają ustawowo zapewnioną opiekę państwa.Zgłoś do odpowiednich organów,jesteśmy w UE.""""" Może my nie jesteśmy w UE, ogórki nie są proste a ślimaki nie są rybami. Nie sądzę by te pieski wolały być w jakimś schronisku.

Gość a ja już widziałam
to ogłoszenie i już było dementowane...