Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłko rumiane.

Prostytutka - oferty pracy.

Polecane posty

Gość jabłko rumiane.

Gdzie można znaleźć oferty pracy a propos branży towarzyskiej? W gazecie raczej średnio, bo już szukałam.

Gość jabłko rumiane.
Nie chcę pytać tirówek, bo nie interesują mnie przydrożne historie. Tylko prywatki.

Gość jabłko rumiane
Ale jak rozpieprzyć sobie życie, bo nie rozumiem.

Gość nunczako
jak to nie ma ofert? szukaj w ogłoszeniach drobnych codziennej gazety: "aaaaaaaaa.agencja, dziewczyny zatrudnię, super warunki" itp. A po co ci taka durna robota?

Gość jabłko rumiane
nunczako - przejrzałam kilka gazet i w żadnych ogłoszeniach drobnych nie było nawet wzmianki. Nie interesują mnie agencje towarzyskie. Prywatka.

Gość jha to robiłam i żyje
eamore ,roksa,sponsoraszukam.pl ,jak panna ma poukładane w głowie , jest silna psychicznie to paradoksalnie jej to może pomóc . By Ci oko zbielało jakie laski inteligentne sa w burdelach . Inna sprawa ze 3/4 ćpa i chla i po to pracuje.

Gość jabłko rumiane
Beliar - Praca dorywcza, nie, nie do końca życia.

Czyli dorywczo chcesz uprawiać seks za pieniądza a potem pewnie masz w planie poznanie jakiegoś normalnego faceta i ułożenie sobie z nim życia, założenie rodziny etc. Coś takiego Ci chodzi po głowie?

Lepiej odpalać komuś gażę niż samej się za to zabrać i zamieścić ogłoszenie? Na kafe furorę jakieś roxy.pl czy coś robiło Beliar, prawiczki będą miały gdzie chodzić ;)

Gość jabłko rumiane
Chcę zarabiać pieniądze, a nie ćpać czy chlać. A może pracowałaś w Warszawie i jesteś wstanie mnie jakoś wkręcić?

Gość nunczako
zabawnie naiwna jesteś, w tej branży nie ma prywaty, pracujesz pod opiekunem i masz tylko działkę z zarobków.

Gość Bogaczka
Kolejna dziura do wiercenia. Komin do czyszczenia. I rura do przepychania. Żesz kobieto się tego nie wstydzisz. Albo to jakieś durne prowo.

Gość jabłko rumiane
Krwawa - zastanawiałam się już nad tym. Ale nie wiem jak i od czego zacząć, nie mam kontaktów - a muszę mieć. Tak zamierzam ułożyć sobie w przyszłości życie i założyć rodzinę w czym ma mi przeszkodzić moja decyzja o pracy w taki, a nie inny sposób?

Gość jabłko rumiane
nunczako - opłacasz się miastu, to jasny fakt. Ale nie musisz mieć opiekuna, to również jasny fakt ;)

,,Beliar, prawiczki będą miały gdzie chodzić" Prawiczki typu BLE BLE, BSA czy Offerma, czyli tacy, których panna nie dopuści normalnie na odległość strzału. Jak mi przejedzie lekki wóz opancerzony po ryju, wyłysieję i lewe jądro urwą mi kosmici to wtedy może skorzystam z takich usług 🖐️

Autorko, a teraz jak się będziesz oddawać za kasę z kim popadnie to zamierzasz to swojemu przyszłemu mężowi powiedzieć przed ślubem czy to będzie Twoja ,,słodka" tajemnica?

Gość Fesdar
"w czym ma mi przeszkodzić moja decyzja o pracy w taki, a nie inny sposób?" moze w tym, ze twoj maz i twoja corka/syn beda mialy matke dziwke?

Gość jabłko rumiane
Beliar - ale trochę hipokryzją od Ciebie zalatuje. Z jednej strony odwodzisz, a z drugiej zakładasz, że może jednak w przyszłości odwiedzisz... :-o

Gość ismaill
dlaczego akurat lewe jądro beliarku? mniejsze jest, a może niżej wisi?

Gość jabłko rumiane
Beliar - a jak myślisz? Raczej na czole nie wytatuuje sobie znamienia :-o

Gość baca z gór
U nas w gminie byś sie zatrudniła jest nas tu mnogo i karzdy wieczór byś miala weselszy a i my już założymy liste KOLEJKOWĄ

Autorko, pomińmy fakt że w wyniku możliwego wypadku stanę się tak szkaradny że już żadnej nie poderwę i wtedy może mnie najdzie na taki krok jak nie będzie jak spuścić z krzyża. Nie chcę Cię obrazić, tylko pogadać. Zobacz, masz ciekawy plan zarobienia pieniędzy w sposób... sama wiesz jaki. A potem zamierzasz trzymać swoją przeszłość w tajemnicy i uczynić swojego lubego mężem kurtyzany a swoje dzieci skurrwysynami? A co będzie jak mąż się dowie o przeszłości? Co jak pewnego dnia natkniecie się wspólnie na Twojego byłego stałego klienta?

Gość nunczako
Nie wiem, co ludzie maja do prostytutek, to potrzebne jest skoro w samej Wawie jest 3 tysiące dziwek. Krzywdę to komuś robi? opodatkować sie to powinno i napedzać gospodarkę, bo tam taka kasa idzie, że cąłoroczne becikowe mogłyby dotować w jeden weekend.

Gość ja to robilam i zyje
nie jabłko ,jestem ze sląska , poza tym pomogłabym ,ale tu nawet jak podam /podasz maila to zaraz napiszą obrońcy dziewictwa . W wawie pracowałam -agencja było ok , choc prv lepsze , szukaj na roksa ,tam w cholere ogłoszeń . A Wy tu nie pitolcie bo spora część lasek daje za free a pozniej przed mężem zgrywa dziewice orlerańską . Ja mam meza ,dzieci ,zapomniałam o przeszłosci ,mąż nie wie ,bo i po co ma wiedziec ? zle ? no to dawac z wyzwiskami ,w końcu to kafe. Oburzone i zgrywające się na cnotki niewydymki kaobiety też niech wyzywają ,a co , jak im czasu nie szkoda

Gość ja to robilam i zyje
też uważam ze powinno być to opodatkowane , mocno by wspomogło gospodarkę

Gość nunczako
I nie zachorowałaś na nic? a byłaś napadnięta, źle potraktowana?

"Ale nie musisz mieć opiekuna, to również jasny fakt" jak cię któryś udusi kablem od żelazka, bo go kręci podduszanie, to też będzie jasny fakt :D

ja to robilam i zyje Nie jestem tu od tego żeby Cię obrażać ;) Twoja sprawa, mogę powiedzieć jedynie tyle, że nie chciałbym być na miejscu Twojego męża. Mam też szczerą nadzieję że nie spotka mnie los partnera byłej prostytutki 🖐️ Autorko, zastanów się nad tym jeszcze z dobrych kilkaset razy bo jak raz dasz za pieniądze to Twoje życie nigdy nie będzie takie samo. Pokochasz kogoś, a mimo to będziesz musiała milczeć, będzie Ci z tym źle. Poszukaj normalnej, uczciwej pracy jak każdy normalny człowiek 🖐️ Życzę powodzenia i wszystkiego dobrego ;)