Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłko rumiane.

Prostytutka - oferty pracy.

Polecane posty

Gość łachtacznica
Jak się ma fajnych klientów to zwykle orgazmem się kończy takie złączenie i praca staje się całkiem przyjemna, gorzej wtedy gdy się jakiś zboczek trafi.

Gość łachtacznica
Napisz mi z jakiego regionu Polski jesteś to Ci coś może podpowiem.

Gość niedoszla prostytutka
jara ich to, ze zrobi im laske czy tez wypnie tylek kobieta, ktora potem nie bedzie dzwonic pisac smsow czy tez oczekiwac randki. Wiadomo tak prosciej. A czesto powodem jest to, ze facet potrzebuje odmiany, moze glupi przyklad, ale ma zone brunetke, lekko zapuszczona, gruba i chce sobie pobzykac atrakcyjna blondynke. Jasne, moglby za darmo, ale kto mu zapewni, ze nie bedzie potem problemow? lepsza wiec prostytutka, bo jednej i drugiej stronie zalezy na dyskrecji. Dla mnie to proste

Gość nunczako
do profesji siadających na psyche dolicz: chirurgów operujących, katów, opiekunów ludzi z Altzheimerem, pracowników izby wytrzeźwień, właścicieli firm w kryzysie.... kiepskie zestawienie morderca-dziwka ;)

Z moją psyche całkiem w porządku, co więcej, jestem całkiem normalnym człowiekiem i nic na mnie swojego piętna nie odbiło. Dziwne.

Gość nunczako
to pisałam wcześniej, że ci faceci chcą seksu bez zobowiązań.

Gość nunczako
opowieści o tej branży to same stereotypy, dobrze poczytać co tam sie dzieje naprawdę, a nie powielać schematyczne teksty.

diva z odlotow mam niedyskretne pytanie. Jesli nie chcesz to nie odpowiadaj- zrozumiem;) Chcialam zapytac ile za h bierzesz? Bo chcialam porownac z mieszkaniem gdzie mialam pracowac:P

Już się panie nie podniecajcie tak zestawieniem morderca- prostytutka bo nie miałem na myśli że te zawody są tożsame, bo szczerze w doopalu mam stopień moralnego zepsucia obie te profesje. Jak już tłumaczyłem chodzi o to, że te profesje siadają na psychę. Bardziej niż jakiekolwiek inne zajęcia. Wy tego nie widzicie, z jednej strony źle, a z drugiej dobrze. Źle dlatego, że dobrze jest umieć obiektywnie ocenić jakim człowiekiem się jest. Dobrze, dlatego że choćby chooj na chooju stanął i tak już nic nie poradzicie. Stałyście się prostytutkami, osobami nieświadomie upośledzonymi społecznie (przez bagaż doświadczeń związanych z pracą) i szlos.

Mam 3 ogłoszenia na odlotach. Dwa są za 200zł/h i jedno jest za 400zł/h. Teraz stawki pospadały i dziewczyny mają z reguły 150zł/h.

W mojej poprzedniej wypowidzi jest błąd, miało być, że mam w doopalu stopień moralnego zepsucia OBU tych profesji.

Gość nunczako
Beliar- bo ty powiesz że im psycha siada to znaczy że tak jest? bez przesady, piszą że dobrze to znoszą na pewno duża kasa ktorą zarabiają poprawia nastrój a kiedy porządna pracownica biurowa dostaje zjebę od toksycznego szefa despoty, leje łzy po pracy i siada jej psycha ale na jej koncie swieci pustką.

Diva ja nie w wawie bylam. W mniejszym miescie i to 3 lata temu i tam bylo 150zl za h. Moze i bym sie skusila, ale kurwa polowe musialam z tej godziny ochroniarzowi dawac, ktory i tak nie byl w poblizu:O I dlatego sie rozmyslilam

nunczako Nie porównuj pracy za biórkiem, związanej ze stresem do ,,jakże dobrego, opłacalnego, hej-normalnego zawodu prostytutki". Dobry powód to fakt, że choćbyś nie wiem co robiła i tak życie odciśnie piętno na Twojej psychice. Tyle tylko, że żyjąc jak każdy, inny, normalny człowiek doświadczasz normalnych, ludzkich problemów. A nie tak to będziesz zastanawiać się co to będzie jak ten wspaniały materiał na męża dowie się że obessałaś tysiąc fiutów a bolcowało Cię jeszcze wiecej. 🖐️

Gość nunczako
Z jednym sie zgodzę z beliarem, ponieważ prostytucja jest tak kontrowersyjna w naszym kraju, to jeśli było sie pełną gębą dziwką, to słusznie jest powiedzieć o swojej przeszłości partnerowi. To taki objaw szacunku do drugiej osoby, która moze mieć takie poglady jak wiekszosć, jak Beiliar. Trzeba dać wybór i nie budować zwiazku na zatajeniu, które dla drugiej osoby jest istotne.

aha tak odnosnie jeszcze mojego nicka to zle go troche wpisalam, bo ja sie potem umawialam, ale na wlasna reke i tylko na uklad sponsorowany, bo tak chyba bylo bezpieczniej.

diva, no widać że mamy trochę inne wartości ;) Powód jest jeden- nikt tak naprawdę nie chce wpaść w związek z prostytutką. Ja staram się grzecznie wyrażać, ale ktoś inny by napisał że prostytutka nie jest w ogóle człowiekiem i że nie należy jej się szacunek. Moim zdaniem szacunek się należy, chociaż z samego faktu, że jest kobietą. Ale okazywaniem szacunku nie można nazwać pełnej akceptacji i podejścia ,,a co tam, niechaj moja żona będzie exdzifką"..

a ja sie zapytam jak powiedziec przyszlemu partnerowi? Na pierwszej randce kobieta ma mowic: "czesc bylam prostytutka, akceptujesz to czy nie?" Bo dla mnie to niewyobrazalne zeby kazdemu oznajmiac. A skoro nie na pierwszej to kiedy dac ten wybor? Jak sie zakocha? To pewnie wedlug was tez nie w porzadku.

niedoszła- i na tym myk polega, że jak pracujesz u kogoś, to zawsze dzielisz się po połowie, niestety. Dlatego zrezygnowałam z nabijania kabzy jakimś frajerom. Opłacam się sama miastu - 400zł/msc i mam spokój.

Gość nunczako
Pipa nie mydło, czy mnie przeleci dwóch przez 6 lat czy dwustu w rok to naprawdę nie widać ;) Są dziewczyny, które nie kieruja sie tak bardzo tym, co ludzie piwiedzą, nie widzą żeby robiły cos złego, bo nie robia i psychika im nie siada- mozesz tego niew przyjkmować do wyobraźni ale tak jest, czy to sie świetemu społeczeństwu hipokrytó podoba, czy nie.

"Powód jest jeden- nikt tak naprawdę nie chce wpaść w związek z prostytutką." Bzdura:O Moja ta owa znajoma ma wlasnie meza, porzadnego prawnika, ulozonego faceta, ktory nie korzystal z jej uslug. Poznali sie przypadkiem, on wie o jej przeszlosci, ale kiedy i jak mu powiedziala to nie wnikam, bo to nie moja sprawa.

Gość nunczako
Znam dwie szczęsliwe pary, gdzie ona była dziwką, w każdym przypadku on był klientem i to sie sprawdza chyba najbardziej.

diva no co ty naprawde 4 stowy tylko na msc? Kurde to niezle. jakbym wtedy wiedziala, ze tak mozna to na pewno wiecej kasy bym zbila. A teraz sama pracujesz czy z kims?

nunczako Widzisz.. zrozumiałaś co mam na myśli. Jednak prostytutki są potrzebne, ale w swoim fachu. Pomińmy sarkazm, że żebym się wybrał do agencji to musiałbym się stać przerażająco szkaradny. Uznajmy że tego nie było. Chodziło mi tylko o to że uczucie bliskości powinienem sobie dać radę załatwić za darmo i w oparciu o jakieś uczucie.

mam na mysli ze sama czyli tylko ty czy jeszcze jakas laska?

Gość nunczako
No trudno, trzeba wziąć na klatę, powiedzieć w miarę jak najwcześniej. Jak wstanie i sie pożegna na drugiej trzeciej kawie, to przecież nic nie tracisz.