Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłko rumiane.

Prostytutka - oferty pracy.

Polecane posty

Gość gość
100zł dniówka, ze spamiem dzwonić proszę pod numer 660374672

Gość Alica
Hej :) Szukam 2 dziewczyn do pracy na mieszkaniówce w Niemczech w okolicach Stuttgartu :) Praca byłaby nie na zasadzie szef - pracownik, bardziej zależałoby mi raczej na przyjacielskiej atmosferze i współpracy. Zarobki zależą w dużej mierze od chęci do pracy - dzienna stawka to minimum 300 euro za 2-3 godziny pracy. Preferowałabym osoby, które potrafią podzielić swój czas pomiędzy pracę i przyjemności. Chętnie także młode dziewczyny, które rozważają pozostanie w Niemczech na stałe albo na dłuższy okres. Szukam-ciebie@gmx.de

Gość Justyna8222
Witam szukam Szukam fajnych dziewczyn na prywatne mieszkanie(prywatka). Zapewniam sesje zdjeciowa, opieke za nic nie pobieramy oplat Zapraszam justyna8222@wp.pl

Witam dziewczyny zainteresowane praca w Duisburg Niemcy zapewniamy wszystko pomagamy na starcie mila domowa atmosfera +4915211922409 justyna8222@wp.pl

Gość gość
A jeśli kobieta chciałaby tak pracować ale jest niezbyt atrakcyjna fizycznie ?

Gość gość

Gość gość

Gość gość
to niech szuka idioty

Gość gość
to niech szuka idioty albo ślepego

Gość gość
no i burdello się rozkręciło :D

Gość gość
w tej branży jest chyba tak jak wszędzie, popytaj znajomych to się zahaczysz

Gość gość
ukrainka, "radzi sobie", myślisz ze z pensji sprzątaczki kupiła mieszkanie :P he he he

Uważam, że nawet nieatrakcyjną pani idzie "podtuningować". Poza tym panowie mają różny gust, a może panienka wcale nie jest "nieatrakcyjna", a poprostu zakompleksiona lub zaniedbana i to wszystko. Wiadomo, że nie każda dama wygląda jak z CKM-u.

Gość gość
prezerwatywa nie chroni przez wirusem brodawczaka hpv drogie prostytutki, więc i tak wszystkie zdechniecie na raka szyjki macicy, nawet jeśli kopulujecie w gumce ze zboczencami hehe i dobrze wam tak. Jesteście gorsi od zwierząt, nawet u zwierząt nie ma takich zwyrodnień.

Gość gość
Wziąłbym taka na utrzymanie, ale tylko 1500 miesięcznie i ma spełniać wszystkie moje p******* zachcianki seksualne i być kiedy chcę. Pasuje ? Szczupła i drobniutka.

Gość Asia026
Witam, szukam dziewczyn do pracy w Londynie. Praca z zamieszkaniem w pieknym apartamentowcu. Miła atmosfera duze zarobki. Jezeli jestes zainteresowana czekam na wiadomosc. joanna026@interia.pl Do usłyszenia, Asia

Gość bartekNiemcy
Witam poszukujemy młodych kobiet do luksusowej agencji towarzyskiej w niemczech wiek 20-40 lata. Praca w świetnych warunkach co mogą potwierdzić inne dziewczyny, bardzo miłe warunki w super gronie więcej info: bartekprodukcja@wp.pl

Gość gość
A zdrowa 50 tka tez ma szanse?

Gość judihakan
ja wraz z mezem otworzylam dom publiczny w holandii miasto rotterdam poszukuje od 2 do 3 pan wieku 18-35 lat praca legalna i bezpieczna jesli ktos jest chetny zapraszam na email zuza21@hotmail.nl tam odpowiemy na wszystkie wasze pytania

nie ma chetnych pan a to szkoda tak ciezko teraz kogos znalesc zarobki gwarantujmy wysokie i stale mieszkanie w dobrych warunkach moze ktos sie namysli jeszcze dwie panie lub trzy zapraszam

Gość gość
Niedawno widziałam na włoskich stronach propozycję pracy dla kobiet w wieku 16-22 lata. Podobno włosi teraz tylko na takie lecą no i oczywiście blondynki. Kobiety z Polski są podobno świetnym towarem na tamtejszym rynku.

Gość gość
Moja koleżanka ze szkoły od początku liceum pracuje jako prostytutka. A teraz to już we cztery dziewczyny z klasy tak dorabiamy. Myślę, że jak skończymy studia to z tym też skończymy i założymy rodzinę z jakimś porządnym wartościowym mężczyzną.

Gość gość
Byłam prostytutka i utrzymanką :-( :-( poznałam w ten sposób mężczyznę,w którym się zakochałam :-( po 4 latach perturbacji jesteśmy małżeństwem.Obojgu nam było bardzo cieżko.. Pozdrawiam Was dziewczyny

Gość gość
Ja mam 18 lat i dorabiam po szkole jako prostytutka. Rodzicom mówię, że dorabiam jako opiekunka do dzieci. Prostytucja to tylko dorywcze zajęcie później mam zamiar założyć rodzinę z jakimś porządnym facetem. Chciałabym mieć dwoje dzieci :P

Gość judihakan
teraz sa ciezke czasy kazdy dorabia jak moze nie powinno sie potepiac ludzi za to co robia nigdy nie wiesz co moze cie w zyciu spotkac i do czego moze smusic cie sytuacja pozdrawiam panie milego dnia zycze

Gość gość
A ile sie dostaje od czlonka?

Gość gość
Hi szukam.dziewczyn do pracy.spotkania sponsorowane wyjscia wycieczki ,stali klienci .praca na umowe.

Gość Ewainsomnia80
Hej. Szukam dziewczyny lub 2 do pracy na mieszkaniówce. Oferuje darmowe 2 pokojowe mieszkanie , i wysokie zarobki . Wysokie - nie tylko z nazwy, do tego inne dodatki. Jeśli jesteś zainteresowana napisz a być może się dogadamy. Mój e-mail : ewainsomnia@wp.pl