Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłko rumiane.

Prostytutka - oferty pracy.

Polecane posty

Gość gość
Szukam młodych Pań ( Kraków) do pracy jako wideomodelka. Zainteresowane Panie proszę o kontakt na racquet@wp.pl

Gość gość
jesli ejstes dobra to ci wystarczy 20 ukladow z facetami i :-) sami beda do ciebie wracac

Gość gość
w prywatnym mieszkaniu do przyjmowaniu klientuw. Nie musisz placic za mieszkanie kientow bede ci zalatwial z internetu. wszystko co zarobisz jest dla ciebie. wzamian za pomoc ktora ci oferuje bedziesz spelniala moje potrzeby sexualne mam 31 Lat przystojny jak jestes zainteresowana to napisz

Gość pozakontrola
mam 17 lat, jestem prostytutka dam d**y za talerz zupy

Gość gość
Syukam studio w Krakowie!!! gsix1505@mail.ru

Gość gościuZ Wrockaa
Witam! Szukam koleżanek do pracy we Wrocławiu, stawki bardzo dobre, warunki jeszcze lepsze, własna ochrona. O kontakt proszę o maila yourft4me@gmail.com

Gość gość
hey jezeli by interesowaly kogos wyjazdy do niemiec paro-dniowe lub na dluzej ,zarobienie niezlej kasy ,jezeli jestes dobra min 500euro dziennie albo i wiecej prywatnie lub club moj mail maja.nati36@web.de

Gość Nicki nick
Witam szukam chętnych dziewczyn do pracy w studio masażu erotycznego z bezpłatnym zakwaterowaniem w Niemczech więcej informacji na priv .

Gość gość
Szukam miłej , wesołej koleżanki do 30 lat do współpracy na prywatce.

Gość gość
Praca na prywatce dla zdecydowanej nawet od dziś. Pisz jeśli chcesz szybko i dobrze zarobić maj.ada.1980@onet.pl

Gość gość
Praca dla młodej z możliwością zamieszkania. Praca na prywatce. Wysokie zarobki, higiena i dyskrecja gwarantowane. maj.ada.1980@onet.pl praca nawet i od dziś.

Gość gość
Szukam dziewczyn do pracy w Niemczech. Nie do klubu. Sama tam pracowalam ale zakonczylam kariere. Miejsce sprawdzone nie musisz znac jezyka. Szefowa polka. Kontakt i wiecej info na email nirwana90@wp.pl.

Gość gość
Praca w najlepszym lokalu na Cyprze. Dogodne warunki. Kulturalny szef. Słońce i plaża gratis :) Wymagany paszport Unii Europejskiej. Wszystko legalne i cywilizowane. Dla poważnie zainteresowanych bilet gratis. Zapewniamy wikt i opierunek w cenie. Najlepsza dziewczyna ma 5000 euro miesiecznie. jurek.cy@gmail.com

Gość gość
HAHAHAHA no ja pier*** co to za cyrk? tutaj szukacie "pań" masakra

Gość Praca Dortmund
Oferuje prace dla eskluzywnych prostytutek w Dortmund. Meldunek, miesieczny dochod, skladki zdrowotne wszystko legalnie. Jesli, ktoras z Pan jest zainteresowana zapraszam po wiecej informacji na pracaniemcydortmund@gmail.com

Gość gość
to forum już nisko upadło ale sutenerzy itd. to już przesada- nie ma tu Desperatek!

Gość Majciax
Zainteresowanych prosze o kontakt na email... Szukam chetnych kobit do takowej roboty w niemczech w dolnej saksonii, odpowiem na wszelkie pytania i rozwieje wszelkie obawy . Praca owa sprawdzona chocby przezemnie ( sama robilam tu 5 lat) zarobki? Zaleza od ciebie daj znac moj meil. Majciax@vp.pl

Gość Znapisz do mnie 79572303
Dnia 23.11.2011 o 23:16, Gość jabłko rumiane. napisał:

Nie chcę pytać tirówek, bo nie interesują mnie przydrożne historie. Tylko prywatki.