Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natka1209

Odchudzanie

Polecane posty

Gość Natka1209

Witam, chcialabym zapytac, czy moj plan na odchudzanie przyniesie jakis efekt? Postanowilam jezdzic na rowerze stacjonarnym 60min dziennie (minimum, w zaleznosci od wysilku w ciagu dnia), biegac (powolutku malymi kroczkami wyrabiac sobie formę), robic 100 brzuszków, 10min na wibromaxie (platforma wibrujaca, dla ujedrnienia) oraz 3 x 45min w tygodniu jakis wysilek fizyczny. Ponad to nie jest fast foodow, slodyczy ani napojow gazowanych. W sklad mojego pozywienia wchodzic beda jogurty naturalne, ciemne pieczywo, chuda szynka, owoce, woda niegazowana, obiad w miare normalny tyle ze mniej (np troche ziemniakow, troche kotleta + surowka) Jak myslicie, czy przyniesie to jakis rezultat? Jezeli tak to w jakim czasie? Mam 164cm i ważę 72 kg, chcialabym jednak zjechac do 62 ;) Moze ktos tez rozpoczyna diete, wiec mozemy sie powspierac:D

Gość wiktoria59
Lepiej nie kombinuj, tylko udawaj się do specjalistów :P bodyconcept.pl ja skorzystałam i nie narzekam ;)

Gość podpaska mi klaska
wysilek fizyczny jak najbardziej tak ale ta obmyslona przez ciebie dieta to kompletna porazka. jak ktos wyzej poradzil, idz lepiej do specjalisty.

Gość kololovanka
jeśli chodzi o dietę, to poczytaj sobie o montignacu, odżywianie oparte na indeksie glikemicznym, całkiem sensowne. w primaverze organizują wakacje odchudzające, właśnie tą dietką. warto spróbować żeby się wdrożyć w 'system', potem już z górki :D

kurde... jestem dosownie twojej postawy. tez waze 72 i mam 164 wzrostu... nie jkest latwo mi schudnac, a przutylam z 60 to 72 w 2 lata przez tabletki!! ;/ w zyciu tego nigdy tak nie zalowalam!.... wydaje mi sie ze dobra dieta... posciagam troche :D powodzenia i trzymaj sie ! hej ;)

Kobieto jesli myslisz ,ze dasz rade wykonac tyle cwiczen odrazu to jestes w bledzie,no chyba ,ze cwiczysz regularnie codziennie to ok....ja waze 54 kg i moj bieg to 10 min i padlam,zero kondycji,robie 50 brzuszkow dziennie i skacze na skakance A stopniowo zaczynam orbitrek ,i jak nabiore formy wroce dio biegania,ale na poczatek wiecej niz 10-15 minut nie dam rady,i nie chodzi o bol nog czy miesni...poprostu sie dusze...nie moge zlapac tchu...no ale to normalne przy braku kondycji...pozatym nie ograniczaj !!! Tylko ZREZYGNUJ!!! zero ziemniakow,cukru i bialego pieczywa....zastap to czyms innym....nie jedz smazonych potraw,wiecej warzyw niz owocow ,bo wiadomo ,ze zawieraja duzo cukru....i jedz min 4 do 5 posilkow dziennie...ossttani ok 18 i zobaczysz efekty :)

Kadz jest innz, ma inn pryemian materii. Ja np stosuj diet 1200 kcal pryztzabzm, nie schuda + pomimo i uprawiam sport regularnie. Kocham tekstz w stzlu nie jedy po 18. Ja chodze spa o 3 najczesciej, co wtedy?