Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

phone4U

pobieraczek tutaj dziaął, nei dajcie sie oszustom

Polecane posty

Gość mondry pan
Ten spamer co wstawia linki z filmami to agencja pobieraczka? Serio mówisz?

banda naciągaczy znalazła sobie miejsce na kafe, wrzuca w tematach linki z których można pobierać filmy, ale każdy który się zarejestruje będzie musiał uiścić abonament z góry za rok, UOKiK nałożyło na nich kare w wys 200 000, odwołali się do sądu i nadal naciągają ludzi, akceptacja ich regulaminu= naliczeniu opłaty, a później straszenie policja , komornikiem czy sadem, nie dajcie się naciągać oszustom!!!! to ze nie nazywają się pobieraczek niczego nie zmienia to ta sama drużyna USENET

to wejdź sobie na stronę i sprawdź czy nie pisze tam Usenet to to samo gówno ci sami ludzie

Gość mondry pan
Na policję ich zgłośmy od razu - trzeba te kurvy załatwić bo nie dość że dorabiają się na piractwie to jeszcze próbują darmowym usenetem handlować. Trzeba to mocno nagłośnić.

Gość mondry pan
Proponuję ten wątek podlinkować w każdym temacie który te kurvy tu dały ok?

pod każdym ich wątkiem się wpisuje, linkuj jeśli chcesz bo znów naciągną kogoś i znów będą płacze na kafe

Gość mondry pan
Widzę, że administracja sporo pousuwała, ale tylko te wczorajsze. Może pracują nad tym i zablokują skurvieli np. filtrem słowa megaload.

Gość mondry pan
O, już na bieżąco znika. Dobra robota.

Gość mondry pan
Ładnie to wyczaiłeś bo ja też sobie obejrzałem tę gównianą stronkę ale nie sądziłem, że guzik rejestracja prowadzi do tych skurvieli... a tak się zastanawiałem jaki interes ktoś ma w wystawianiu filmów. Czas na policję chyba bo to już jest zachęcanie do przestępstwa w zasadzie.

nigdy nie dałem się naciągnąć ale nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę sowo POBIERACZEK a jeszcze wczoraj w nocy był dokument o tych naciągaczach na TVP

to wszytko tak działa, a nie inaczej bo POlski rząd to nie fachowcy i nie potrafią walczyć skutecznie z gangreną

Gość mondry pan
Ustaliłem, że hostują tę stronkę w firmie NetArt. Zaraz powiadomię kogo trzeba żeby im zablokowali hosting bo propagują piractwo ordynarnie...

Gość mondry pan
Taa. Polski rząd gnębi uczciwych, a takimi kurwami nie umieją się zająć i ABW wysłać.

Gość a w jaki oni właściwie sposób
mogą naciągnąć?

Gość mondry pan
Rejestrując się zawierasz umowę i zgadzasz się wysłać im 100zł. Tak w skrócie.

No bo nawet jak toś się zarejstruje to co przeciez to nie kosztuje a dane i tak zawsze są lewe i email i dane osobowe i adres wszystko z głowy jedno kłamstwo to w jaki sposób mogą mnie naciągnąć?

Gość mondry pan
I właśnie tak trzeba - pogrozić im prokuratorem za nękanie.

no ale jak cie straszyli na poczte ci wiadomość wysłali ? Ani mojego imienia nie mają ani nazwiska ani adresu no poprostu nic to czego ja mam się bać?

Gość mondry pan
Oni są tak bezczelni, że grożą sądem, komornikiem i wszystkim czym się da, np. że po IP które mają zdobędą dane i założą sprawę. Ludzie dają się nabrać i płacą złodziejom ze strachu przed kosztami egzekucji.

właścicielem jest były windykator, w prawo w Polsce jest tak ustawione ze każdy kto podpisze nawet umowę najpierw może dostać sądowy nakaz zapłaty i będzie musiał zapłacić bo inaczej komornik zedrze z człowieka skórę, a to wszytko zanim dojdzie swoich praw w sądzie, gdzie może to trwać latami... akceptując regulamin przy rejestracji automatycznie zostaje obciążony opłata abonamentowa należną za rok z góry, później już tylko odsetki i to nie małe podanie nawet fałszywych danych nie pozbawia ich możliwości dochodzenia opłaty, dane uzyskują od waszego operatora po nr IP, maja prawnika który zastrasza nawet 12 czy 13 letnie dzieci i straszy sądem i wiezieniem!!

ja się rejestrowac nigdy nie boje poprostu mam kilka adresów imeil takich darmowych na które wchodze tylko raz w życiu i kiedy ktoś pyta mnie o dane w sieci to kłamię nie pisze prawdy tylko zmyślam

prawo daje im wiele możliwości , a na dzień dzisiejszy przychodzą listy ponaglające już na domowy adres nie zapominajcie, właścicielem jest były windykator a n jego usługach działa bezwzględny prawnik

Gość mondry pan
Nic nie uzyskają po IP bo takie rzeczy tylko policja i prokurator gdyby należało ścigać z urzędu jakieś przestępstwo. A tutaj nie zachodzi tego typu sytuacja.

Gość mondry pan
A skąd to info że windykator prowadzi pobieraczka? Jakiś link?

Gość mondry pan
sunia prawidłowo - oby więcej takich myślących!

po adresie powiadasz eh jestem skończona w takim razie znajda mnie i przyjdą po mnie w takim razie idę sie powiesić!

a w jaki oni właściwie sposób podanie fałszywych danych juz nie jest przeszkoda, maja twoje IP i to wystarczy żeby uzyskać dane od twojego operatora internetowego, akceptując regulamin narażacie się na nieuchronne konsekwencje http://www.youtube.com/watch?v=BShXwlzLVhs http://www.youtube.com/watch?v=NE_1RV-rApE http://www.youtube.com/watch?v=dUR21PvkDiw