Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ramzesik

Mam problem z Moja dziewczyna ;(

Polecane posty

Gość ramzesik

Witam :) Otoz moj problem wyglada nastepujaco. jestem z Moja dziewczyna juz ponad 17 miesiecy, mam lat 19 a ona 17. Przez ostatnie pare miesiecy nie bardzo nam sie wszystko ukladalo, mielismy wiele problemow itp. i przez moje dawniejsze klamstwa stracila do mnie zaufanie. pare dni temu postanowila mnie zostawic i zaczela pisac do takiego kolegi, umowili sie razem ze pojada w tą sobote na brzeski(protektor) na dyskoteke. ale kazdego dnia od poniedzialku jestem u niej, wszystko z dnia na dzien staje sie coraz lepsze, jest nam razem lepiej niz na poczatku chociaz tak naprawde dosiebie nie wrocilismy. calujemy sie, wyznajemy sobie milosc, dochodzi miedzy nami do roznych aktow erotycznych z wyjatkiem sexu. Nie wiem co mam robic dlatego ze Moja dziewczyna jednak dalej nie zrezygnowala z wyjazdu z tym kolega a wiem ze on sie jej podoba. pisza ze soba codziennie i raz sie juz spotkali. Ona mnie zapenia ze jestem dla niej najwazniejszy i ze nic nie zrobi tylko poprostu chce z nim pojechac, mimo ze ja tez proponuje wyjazd na dyskoteke tylko inna to nic nie daje bo dalej trzyma sie swojej wersji. Powiedzcie mi co mam zrobic? Bardzo mi zalezy na niej i nie chce ja stracic... Kocham ją ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować