Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EhhhMmm

Ile razy budza sie wasze 4 miesieczne dzieciaczki?

Polecane posty

Gość EhhhMmm

Moja corka byla karmiona piersia i budzila sie 2 razy a teraz mm i cycem i budzi sie 3 razy. Od czego to zalezy? Jak jest u Was? Kochane kobietki kiedy przespimy cala noc?

Gość z tego co pamiętam
nie budził się wcale od skończonego miesiąca. A to sprawa idywidualna. Znam dzieci, które do 2r.ż, nie śpią całą noc

Gość kajka pytajka
hmmm to zależy co masz na myśli mówiąc " cała noc" o której kładziesz dziecko spać i w jakich godz się budzi?

mój syn przesypiał od 20 do 8 od 1miesiąca do 9, ale teraz od kilku tygodni odstawia cyrki i budzi się kilka razy, czasami nawet co godzinę. Ostatnio jest postęp, bo mamy tylko dwie pobudki(odpukać)

mój synek dopiero skończy 4 miesiące za dwa tyg, ale przeważnie sypia od 21 -do 1.30, przewijanie i karmienie i śpi do godz 6-7 rano. Więc budzi się raz. Karmię go mm.

Gość mmamusska
nasza malutka jak skonczyla 2 miesiace to zaczela przesypiac cale noce, jest na mm, kladziemy ja spac 20 - 21 a budzi sie ok 7 - po 7 :) czasami slychac ja w lozeczku wczesniej np ok 6 wtedy wystarczy dac jej smoczka i spi dalej :) Kiedys nie chciala smoczka do spania a teraz to koniecznosc :P aha skonczyla 5 miesiecy :)

Na to chyba nie ma zasady. Różne dzieci róznie mają z tym budzeniem na jedzenie w nocy. Moze tyle potrzebuje mleczka twoje dziecko? A jak przybiera na wadze? Ja karmię mm- pepti Moj synek od 3 miesiaca przesypia noc, tzn od ok 19 budzi się dopiero tak o 5.00. Zaczął się znowu budzic jak mu zęby wychodziły. Potrafił nawet co 1-2 godziny. Podawałam mu wtedy wodę lub słabiutką herbatę z kopru. Teraz na wieczor podaję do mleka kleik ryżowy- tak 3-4 miarki od mleka i przesypia noc. Może spróbuj do wieczornego mleka podac kleik?

Gość gesf
mój ma 5 miesięcy; był czas ze budził sie1x w nocy teraz od jakiegos czasu budzi się2x - regularnie o północy i ok 4; zasypia o 20, rano śpi do 8; jestem też trochę zdziwiona, bo wieczorem daję mu butlę i wypija 240 ml, wydaje mi się że duzó

Moja najpierw się budziła, później przesypiała pięknie noce, później znowu się budziła. Teraz już się nie budzi, ale jest już duża, bo ma ponad 1,5 roku. Reguły tu nie ma

Gość moj ma 1,5 msc
budzi sie o 23,1 i 3

Gość 5gram
a moja 4 miesięczna córka jest karmiona piersią i budzi się różnie. Raz potrafi się obudzić 3 razy w nocy do jedzenia a raz śpi od 23 do 7 rano. Też nie wiem, od czego to zależy.

Gość EhhhMmm
Wazy 7kg a zasypia po 20 godz

Gość kokokoko
moja zasypia ok 8 i budzi się co chwila tak mniej więcej co 2 godz. po 5 rano pobudka i chce się bawić i tak do 7 i zasypia przy cycku. karmię piersią ale podaję już mm i deserki. nie mam pojęcia czemu nie może spać w nocy. drzemki po południu ma wporządku śpi ładnie

Gość kokokoko
ma prawie 5 miesięcy

Gość EhhhMmm
Czasem sie zdarzalo ze budzila sie tylko raz a teraz to 3 razy...jak nie wiecej