Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia18273jjdui

Co mam zrobic? pomozcie!!

Polecane posty

Gość madzia18273jjdui

co mam zrobic ;/ mojemu chlopakowi kilka dni temu zmarl tata.. on chce byc z rodzina.. nie chce sie narazie spotkac a ja nie wiem jak mu pomoc.Napisal wczoraj do dziewczyny z ktora kiedys krecil.. napisal o smierci.. a ona go pocieszala.. proponowala spotkanie mowila ze moze na nia liczyc w kazdej sytuacji.. zaproponowala czy chce sie spotkac a on ze nie ze chce byc z rodzina.. powinien odpisac ze nie bo ma dziewczyne;/ nie wiem co mam zrobic ona wykorzystuje dobry moment zeby sie do niego zblizyc tym bardziej ze od miesiaca nie jest juz ze swoim chlopakiem.. chcialabym do niej napisac zeby sie odwalila bo pawel ma mnie i to ja jestem od tego zeby go pocieszac ale ona mu to powie a on ze mna zerwie.. dodam jeszcze ze obiecal mi ze nie bedzie z nia pisal a nadal to robi;/ co mam zrobic? on obiecuje ze nie bedzie pisal a i tak to robi

Gość ten co widział moskwe
jak bedzie chcial cie zostawic to zostawi,

Gość madzia18273jjdui
on tego nie widzi ale ja wiem jakie sa dziewczyny i jaka jest ona.. nie jest juz ze swoim chlopakiem i wiem ze chcialaby byc teraz z pawlem... wykorzystuje dobry moment.najgorsze jest to ze nawet nie moge z nim o tym pogadac.. on teraz przezywa strasznie ta smierc a ja sie mecze z tym ze wiem ze pisza;/ nie mialabym nic przeciwko gdyby to byla kolezanka ale oni krecili kiedys ze soba i odkad jestesmy razem ona caly czas miesza sie w nasze zycie

Gość pozdrawiam środkowym palcem...
Może woli ją niż ciebie? może woli opowiedzieć jej o swoim bólu? pomyślałaś o ty? nie bądź egoistką, ojciec mu umarł a ty myślisz ze jemu teraz dupy w głowie? on potrzebuje spokoju anie głupiego dziewuszyska robiącego scene zadrości :o ona na pewno by mu powiedziała ze pisałaś do niej i wtedy klops 🖐️

Gość madzia18273jjdui
nie. on ma 27 lat a ja 21

Gość madzia18273jjdui
ale mi tez sie zwierzał .. pocieszalam go. Boli mnie to ze tak jak mi sie zwierzyl jej tez ;/ napisalabym do niej zeby sie odwalila ale on mnie zostawi jak sie dowie.. co mam zrobic w takiej sytuacji ? narazie obserwuje ich rozmowy na gg ..

Wie, ze ona go zrozumie i podswiadomie do niej lgnie a po tobie jak się zachowujesz raczej nie można się za wiele spodziewać :o Ty myślisz tylko o sobie :o🖐️ i jeszcze się dziwisz

Gość madzia18273jjdui
przeciez rozmawialismy !! co wy piszecie.. caly czas piszemy pocieszam go a on mi pisze co czuje.. boli mnie to ze jej tez to napisal! a mowil ze ma ja w du*pie gdyby tak bylo to by przestal z nia pisac skoro wie ze jestem na nia uczulona

Gość madzia18273jjdui
ma we mnie stu procentowe oparcie.. ale nie wiem co mam zrobic z ta dziewczyna ona wykorzystuje teraz moment w ktorym moze sie do niego zblizyc.. mam do niej nic nie pisac? n

Coś z Tobą nie tak skoro go sledzisz na GG :o ja się mu nie dziwie jak cie zostawi dla tamtej. moze twoje pocieszenie to było za mało? może ona jest ważna, co ci miał powiedziec innego?hmm jak widzi jaka jesteś chora z zazdrości

Gość madzia18273jjdui
obiecal mi ze jej nie odpisze a wczoraj sam na gg sie do niej odezwal.. gdyby mial ja gdzies to by nie napisal i by ja olal.. widocznie jest dla niego wazna skoro zwierzal jej sie ze swoich problemow po prostu uwazam ze ma mnie i rodzine i to wystarczy..

Gość madzia18273jjdui
wiec co mam zrobic?? jestem strasznie zalamana nie moge sie wydac ze wiem o rozmowach.. nie moge pozwolic na to zeby ona mi go uwiodla... nie spotykaja sie na pewno ale od czasu do czasu pisza ze soba..

A on uważa inaczej :o🖐️ po co go szpiegujesz? jakby o tym się dowiedział to znowu masz minus!!!

Gość madzia18273jjdui
a czy jak on ochłonie moge mu powiedziec ze albo ja albo ona? i poprosze go zeby przy mnie napisal do niej albo zadzwonil zee to koniec znajomosci

Gość madzia18273jjdui
jezeli tego nie zrobi to bedzie oznaczalo tylko jedno.. nie zalezy mu na mnie. przceiez gdyby mial ja gdzies by z nia nie pisal

Gorzej jak wybierze ją, czemu zakładasz, ze wybierze ciebie? szpiegujesz go, pokazujesz zazdrośc ograniczasz. A może to tylko zwykła koleżanka?

Gość madzia18273jjdui
szpieguje go bo takto bym sie nie dowiedziala ze pisza.. spytam sie go dzisiaj czy ma z nia kontakt ciekawe czy powie mi prawde.. chociaz watpie bo on boi sie ze do niej cos napisze

To jest chore :o On nie wierzy tobie, ty nie wierzysz jemu to jakas porazka - jak to się stało, ze jesteście razem?

Gość madzia18273jjdui
ROSALINDA PACZEKO : ?? on juz wybral mnie.. zapewnia mnie ze on z nia nigdy nie bedzie i gdyby chcial to był by z nia juz dawno.. co jest nie prawda bo ona miala faceta a teraz go nie ma wiec ma wolna reke.. nie wiem co robic ;(

Gość madzia18273jjdui
po prostu bardzo go kocham. Nie chce zeby kumplowal sie z dziewczyna z ktora kiedys krecil.. nie zabraniam mu miec kolezanek ani go nie ograniczam.. kazda tylko nie ona ;/ bo wiem jakie ma zamiary wobec niego

Gość madzia18273jjdui
''Nie wierzę w 21 i 27 lat. To nie jest możliwe'' ??

Jakie zamiary? Ty sobie coś wkrecasz sama i twierdzisz, ze to prawda :o

Gość madzia18273jjdui
jak ochlonie to powiem mu ze sie zawiodlam.. ze obiecal ze nie bedzie z nia pisal a to nadal robi.. i powiem ze ma wybrac ale ja albo ona

Gość madzia18273jjdui
to po co mu pisze zeee dla Ciebie mam zawsze czas.. o kazdej porze dnia i nocy.. mozesz na mnie liczyc itp .. ;/

Gość madzia18273jjdui
a jednak pisze ;) zrozumcie mnie.. moj chlopak pisze z byłą.. boli mnie to zeee w takiej chwili ona go wspiera i wykorzystuje taka tragedie zeby sie do niego zblizyc.uwierzcie mi wiem jakiego typu jest ta dziewczyna i ja wcale sobie nie wkrecam..ona by cos chciala wiecej.. nie zalezy jej tylko na kolezenstwie

Może chce byc po prostu pomocna, moze sa przyjaciólmi a przyjaciele własnie tak robią? To ze ona coś deklaruje nie znaczy, ze on bedzie z tego korzystał

Gość madzia18273jjdui
a i jeszcze jego tekst do niej : nie wiedzialem ze tyle nie pisalem ze to moglas odczuc'