Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia222

Czy jest ktoś czszęśliwy tutaj ????

Polecane posty

Gość Kinia222

Zadaje takie pytanie bo juz szlak mnie trafia jak czytam na forum same desperatki, zdradzane i nieszczęśliwe kobiety itp. Jestem załamana bo zastanawia mnie czy można być jeszcze szczęśliwym w związku????? kobitki te szczęśliwe piszcie prosze o swoich radościach, chce wiedzieć że są takie :) :)

Gość wyprane osobiście
przez partnera jego gacie i skarpetki

Gość gwoli wyjasnienia...
kazdy ma inna definicje szczescia, mysle. dla mnie szczescie to 3 rzeczy: miec cos do roboty, kogos do kochania i cos, na co sie czeka.

to zależy co dla kogo jest szczęściem ? czego oczekujemy o życia ja jestem szczęśliwa , umiem się cieszyć małymi rzeczami mam udane małżeństwo , dorosłą już córkę tą samą przyjaciółkę od 18 lat nie gonię za majątkiem , wystarcza mi to co mam dla mnie szczęście to być zdrowym , że mogę chodzić , mówić , że widzę że mogę wyjść na spacer , że moi bliscy są zdrowi , że mają dach nad głową i że żyjemy w kraju gdzie nie ma wojny ,itd takie przyziemne sprawy dają mi szczęście

Gość alelali
byłam szczęśliwa ,aż w końcu maż mi oświadczyl ,że dusi się w naszym związku,że nie jest szczęśliwy:( :( Wtedy przestalam być szczęśliwa i przestałam go kochać.