Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia222

Czy jest ktoś szczęśliwy tutaj ????

Polecane posty

Gość Kinia222

Zadaje takie pytanie bo juz szlak mnie trafia jak czytam na forum same desperatki, zdradzane i nieszczęśliwe kobiety itp. Jestem załamana bo zastanawia mnie czy można być jeszcze szczęśliwym w związku????? kobitki te szczęśliwe piszcie prosze o swoich radościach, chce wiedzieć że są takie :) :)

Gość no tak średnio na jeżA
w zasadzie gdyby nie sex, to jestem szczęśliwa :P

Gość dksdmm
ja jestem szczęśliwa :-) mam wspaniałego męża ,dwoje dzieci i stanowimy zgrana rodzinkę ,raz w tygodniu dostaje po ryjy i siusiaka do buzi

Gość Nie ma to tamto ?
Ja tam jestem szczesliwa czasem i przeszczesliwa,zycie jest piekne .

Gość Mamamma :)
O chyba takich tu nie ma :)

Gość Kinia222
Ja zaczne :) Mam wspaniałego narzeczonego który jest moją motywacją, na którego moge liczyć, który mnie kocha mimo że nie mówi mi tego to jego czyny dotyk i spojżenia wyrażają wszystko, planujemy ślub i wspólne życie, staje się przy nim lepsza a on dzięki mnie też jest lepszym człowiekiem. Kłócimy się bardzo sporadycznie i to są najczęściej głupotki, ale zaraz się godzimy, nie ma fochów i złosci. Traktujemy się z szacunkiem, często przytulamy i jest na ze sobą dobrze :)))) teraz wasza kolej :)

Gość rałehhhhha
jest do dupy. byłam szczesliwa, ale mnie zdradził :( kazdy facet zdradza..

Gość heniek z krematorium
kinia ależ ty durna :-D

Gość Kinia222
Boska lukrecjo a jak wygladaja wasze relacje? jak spędzacie czas? ja od pół roku mieszkam z narzeczonym i jest jeszcze lepiej... ciągle czuje się zdobywana, dostaje od czasu do czasy bardzo miłe esy takie typu: chce żebys była moja, pragne z tobą więcej czasu spędzać, jest mi z tobą cudownie!! po takich eskach aż się ciepło na sercu robi i życie staje się wspanialsze :)

sprawdż dobrze te esy ,może on pomylił numery :-D

Gość Kinia222
Ty heniek tu stronki nie zaśmiecaj, ja tu tylko szczęśliwych zapraszam, uciekaj gdzieś indziej

narazie widzimy sie jakies 2-3 razy w tyg ale po nowym roku się to zmieni (na przełomie lutego) stworzyłam z nim niepowtarzalna relację,jest wobec mnie uczciwy,kocha mnie,dba o mnie,na pierwszym miejscu stawia moje dobro,a przede wszystkim ma do mnie ogromny szacunek,myślimy przyszłościowo,patrzymy w jednym kierunku,chce miec ze mna synka,jest pracowity,w towarzystwie wygadany,jestem z nim przeszczęśliwa

o nieeeeeee ,posiedzę sobie z wami ,bo dawno frajerów nie widziałem,a swój widok mi sie znudził :-D

tak dba o ciebie,a ty jestes tak szczęśliwa ,ze doba ma dla ciebie 35 h,żebyś mogła ogarnąć swoje szczęście ,nie siedząc na kafe lukrecja :-D

Gość Kinia222
Jak ja cię cieszę że są ludzie szczęśliwy, szkoda że tak mało... Kobitki piszcie o swoim szczęściu!!!!!!!!!!!!! Heniek, stronka desperatów jest troszkę dalej dołacz do nich albo siedz cicho z dupskiem :)

w sumie to go nie zawiodę bo w po cichu marzę o córeczce :-D nie będzie miał wyjścia :-D heniek ja sie w twoje wypowiedzi nie wpierdalam więc nie rób tego samego,widac ześ zdesperowany bo nie umiesz sie cieszyć czyimś szczesciem :classic_cool:

kinia ja nie jestem desperatem,tylko śmieje się z waszej naiwności ,którą wy szczęściem nazywacie :-Dale jak wam tak dobrze to w sumie cieszcie się póki co bo tematy o zdradach i nienawiści do partnerów już czekają :-D

Gość Kinia222
Nazywaj to jak chcesz ale my bynajmniej jestesmy szczęśliwe i nawet jeśli kiedyś dojdzie do kryzysu a biorę to pod uwagę to przynajmniej potrafię się cieszyć chwila obecną a ty Heniu widać nieszczęślwy bardzo!!!! jesteś z gatunku tych wiecznie niezadowolonych i szukających powodu do narzekania... tylko współczyć!! A my lukrecjo cieszmy się dalej bo mamy z czego :) :) Robicie sobie prezenciki? bomój luby od czasy do czasu pieniędzy nie szczędzi :)

i ty kinia tez dołączysz do grona zaliczonych i to niekoniecznie przeze mnie ,ale w ogóle,bo lukrecja jedyne co może zaliczyć to myszkę od klawiszy :-D

Gość łooona ona
zgadzam się z heniek z krematorium naiwniary :D 🖐️

Gość sanderka1208
Kinia222 świetny temacik wymyslilas ;* to fakt ze ciezko znaleźć optymistow ;) jestesmy raczej narodem sfrustrowanych marud ;)