Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virtuvon

czego on chce?

Polecane posty

Gość virtuvon

pisałam tu juz o moim bylym i naszych relacjach po rozstaniu najpierw bylo zle n wkurzony zniechecony do mnie teraz sie wszystko zmienilo jest milutki pomocny uczynny patrzy sie tak dziwnie jak mnie widzi wczoraj zawiozl mnie na zakupy wiedzial ze dzis mam randke to dopytywal o chyba cos powaznego bo robisz salatke i tak kilka razy biegal z koszykiem moim ....pozniej ze jemu tez jest dobrze jakby tak bylo to by tak mnie nie zapewnial o co mu chodzi

Gość Bandałysego
Chodzi mu o nic. Tobie o coś chodzi, ile mozna pisać to samo ???????????????????????????

Gość virtuvon
mnie o nic nie chodzi:) zastanawiam sie tylko skad taka zmiana a o ruchaniu moze zapomniec on wie ze nie ma takiej mozliwosci

Gość facet 2399
tęskni mu się

Gość virtuvon
regres:)))))))) a powaznie? jak facet tak sie zachowuje to czego chcialby

Gość nunczako
Ale jak sie zachowuje? Coś tam ci pomógł, powiedział że ma teraz fajnie w życiu- i coś z tego wynika? Jak facet coś chce, to mówi o tym wprost. I tyle.

jak facet tak sie zachowuje to czego chcialby" a masz język w gębie?

Gość Donek Dywersant
Ile razy jeszcze to samo? Czemu nie możesz z nim szczerze pogadać zamiast pytać się na kafe czemu twój były udał się z Tobą na zakupy? Ma na Ciebie ochote i tyle:). Może zrozumiał co stracił i chce wrócić...

Gość nunczako
On nie chce wrócić, ona ma urojenia i robi z igły widły w temacie. Jakieś reklamówki u niego zostawia, żeby tylko jeszcze kontaktu nie tracić- psychiczna furiatka, której gość się pozbył. Z litości pomógł, a ta już dorabia teorie.

Gość virtucon
o nic go nie proszę to on prosi mnie o pomoc w jednej sprawie ja zachwouje sie obojetnie do niego to on mowi jaki to zadowolony jest ....ze robi cos tam bo na laski dziala ja kolesie z pasjami, dopytuje z kim sie spotykam i jak udalo sie spotkanie, to on chial dzis przyjechac po mnie rano zeby do pracy mnie zawieźć i pomoc mi cos jeszcze zalatwic to on z reklamowka chcial mnie zawzoic do domu i wykombinowal tak ze bylam na herbacie a kilka rzeczy zostalo bo zawsze tak jest ze cos sie zapodzieje ja nie robie nic i nie wymyslam powodow do kontaktu

Gość nunczako
eeee cienko sie tłumaczysz, zamulasz kafe swoimi tematami: co chce ode mnie były? też dlatego, że ci to wisi?

Gość virtucon
nie wisi bo rozstalismy sie w atmosferze takiej ze pozbyl sie mnie i milo mi by bylo gdyby jednak zatesknil

Co wchodze na kafeterie to widze post twoj o twoim bylym .. Pamietnik tu piszesz czy co ? Nie potrafisz samodzielnie myslec ze dzien w dzien pytasz sie kogos oo to samo ? "O co mu chodzi ?"

Gość dziewczyno moja droga
to proste facet jest szczesliwy , rozwija swoje pasje , wszedł w nowy etap zycia bo pozbył sie kobiety bluszcza ja tak zawsze zachowuje sie po rozstaniu gdy jest ono mo na reke jetem zadowolony przez jakis czas utrzymuje kontakt z była typu podwózka ,pomoc w zakupach zeby zostawic pozytywne wrazenie i zyje dalej ucinajac te znajomosc wiec nie łudz sie ze on chce ciebie on nie chce ani ciebie ani seksu z toba przekonaszsie sama ze z jego strony tak sprawa wyglada

za chwile i tak pewnie pojawi sie nowy post w ktorym bedzie analizowala wszystko co zrobil lub do niej powiedzial ... zalosne :) Bo my jestesmy jasnowidzami i wiemy o co mu biega i co on ma w glowie :D A autorka nie mysli samodzielnie niestety , kieruje sie tym co jej napisza w internecie .. :P

Gość nunczako
No właśnie, że ona sie nie kieruje tym co piszą inni. Ona uporczywie trzyma sie pomysłu własnego: że on coś chce. Wszyscy piszą inaczej, ona swoje wie: jak mówi że mu dobrze samemu, to znaczy że coś chce od niej. Boska logika psychicznej dzieffczynki.

Gość nunczako
Czeka aż ktoś jej napisze to co chce przeczytać.

Hehe :) Zdaje mi sie, ze ona ma skrycie nadzieje ze on chce do niej wrocic :P No ale pewnie kolesiowi nie o to biega, pewnie chce byc tylko mily a ta doszukuje sie podtekstow .. Hmm

Gość virtucon
na nic nie czekam trzymajcie sie hej

Gość virtucon
podobno nie jestescie jasnowidzami a jednak wiecie :) niewazne nad niczym tutaj sie na pewno nie bede zstanawiala jak mozna ussunac posta?

To nie pisz tu wiecej podobnych postow bo koles nic pewnie od ciebie nie chce a skoro na nic nie czekasz to narka :P Dziwna jestes

Gość nunczako
weź tabletkę, bo znowu masz burzę hormonalną i sie ciskasz. Kilka słów prawdy i już robisz pokaz urażonej dumy? Oszukujesz tylko siebie, kochana. To se ne wrati, a jak tam randka?