Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca mama

Wózek spacerowy- który godny polecenia?

Polecane posty

Gość pytajaca mama

Witam mamusie Przymierzam się do zakupu nowego wózka dla synka. Chcę kupić spacerówkę, dobrze by było aby nie była typu "parasolka" (strasznie rozklekotane mi się wydają- myślę, że normalnie składane są stabilniejsze, przez co tak nie trzeszczą i nie hałasują podczas jazdy- jeśli się mylę proszę mnie wyprowadzić z błędu). No i przede wszystkim budżet mamy ograniczony do ok 400zł. Proszę o polecenie mi jakiegoś fajnego wózeczka w tych pieniążkach, ostrzeżenia czego unikać również chętnie przyjmę :) Na tą chwilę używam spacerówki "parasolki" mamas&papas pipi i nie mogę się już doczekać kiedy będę mogła ją wyrucić :o

http://www.ceneo.pl/Wozki_spacerowe;017Chicco_P0-158114.htm ja mam ten pierwszy, już ponad rok, nic się z nim nie dzieje, ma duże kółka i jest wygodny na nierównościach, mój maluch ma już 2 lata, i już dwa lata i myślę że będzie wygodny jeszcze długo, ma w komplecie osłonę na nogi i folę, można spokojnie wychodzić z dzieckiem w zimę

Gość vfdvfv
urbo tylko i wylącznie, mam ten wozek i kazda kolezanka-mama nie moze wyjsc z podziwu, te wozki są z mamas & papas, mysle ze uzywany powinien kosztowac kolo 400 zł, mam go od malej urodzenia, jest rewelacyjny, lekko sie prowadzi, jedna ręką mozna go prowadzic leciutko bez zadnych cięzkich skrętow itp. mamy go juz 11 miesięcy i na pewno posłuzy nam przez następne 2 lata, jedyna wada do koszyk, jest za nisko zawieszony, moja kolezanka ma bugaboo cameleona i tez stwierdzila ze moj woze jest o wiele wygodniejszy, polecam z czystym sumieniem,

Gość ebdgydws
ja polecam chicco ct04 parasolka ale jak dla mnie rewelka:) tez zawsze zapierałam sie ze nie parasolka. super nawet dla duzego dziecka

Gość ebdgydws
ooo teraz widze ze kolezanka wyzej juz wrzucila multiwaya:) i nawet taki kolorek jak my posiadamy

Gość pytajaca mama
A jak ten wózek chicco się sprawdza na trochę bardziej nierównych powierzchniach? U mnie w mieście wszystkie chodniki są z kostki i na tą chwilę jak idę z "parasolką" to słychać mnie z 300metrów a dziecko ma głowę uniesioną tak trzęsie :o Nad tym wózkiem baby-designe walker też się właśnie zastanawiałam :)

my jak kupowaliśmy to pani w sklepie dała ma GWARANCJE na rok, że nic sie nie będzie działo z wózkiem, należy zwrócić uwagę na kółka i jak sie wózek składa, możliwość rozłożenia gdy dziecko zaśnie nw spacerze,

ja mieszkam w takiej okolicy gdzie chodniki i droga to tor przeszkód, wózek chicco sie sprawdził i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić co chcą mieć coś przyzwoitego za rozsądną cenę,

Nie kupuj chicco bo kółka ci odpadną po pierwszych przeszkodach ,mi po chicco multiwayu pozostała tylko tapicerka ,kupę lat temu z kolei miałam przeboje z rączką i jej naprawą chicco jakikolwiek odradzam popatrz na ulicy jak kółka latają w tych wózkach.

Gość gość
Ja mam wózek spacerowy Joggi marki Coletto www.coletto.pl. Jestem z niego bardzo zadowolona, jest poręczny i zwinny, świetnie się sprawdza

Gość Miariii
Euro-Cart Crossline, polecam. O tej porze jak najbardziej dobra specerówka, przede wszystkim ciepła, bo jest elegancka folia przeciwdeszczowa i pokrowiec na nogi. Ważne – wszystko dopasowane, więc np. większe dziecko nie wypycha nogami materiału. Przy poprzednim wózku tak miałam, że małemu się nogi nie mieściły, choć wagowo do wózka pasował i była porażka. Tu jest zapasu sporo, a jednocześnie nic nie lata.