Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

realgirl

jak mam go rozumieć?

Polecane posty

mam 21 lat, od kilku miesięcy spotykałam się z chłopakiem, historia jak z bajki bo jego była rozbiła mój związek, który trwał 3 lata. oboje zostaliśmy w tym samym czasie sami. poznaliśmy się przypadkiem po roku samotności. zaczęliśmy się spotykać, zaczął prawić wyznania typu "tak bardzo się cieszę, że cię poznałem i nie chcę żebyś miała jakiekolwiek wątpliwości co do tego, że mi na tobie zależy" itd. pewnego dnia przyjechał i powiedział, że on nie wie czego chce, że się pogubił, pogadaliśmy i było ok... przez tydzień. po czym stwierdził, że musi od nas odpocząć bo zaczyna się dusić, dałam mu spokój na kilka dni, ale po zupełnej ciszy poszłam do niego i powiedział mi, że jednak się pomylił mówiąc mi, że kocha i z całą resztą, że nie jest gotowy na związek. nie wiedziałam co mam o tym myśleć bo nic na to nie wskazywało, po co były więc jego piękne słowa i zapewnienia? czy jeżeli wiesz, że nie jesteś gotowy to nie wchodzisz w nic? pomóżcie mi zrozumieć jego myślenie... mieliśmy wspólne plany a teraz to ja zostaję na lodzie bez niczego.

Gość Anusia.k
Udzielam rad,a sama zarzuciłam tu post...ale w Twojej sytuacji czułabym się oszukana,bo dawał sygnały,ze myśli poważnie,a potem się wycofuje. Jednak przypuszczenia mam takie,ze 1)albo sam nie jest zdecydowany ,2)może ta EKS coś zamieszała mu w głowie. Faceci też nei zawsze wiedzą czego chcą. Myślę,że jesteś dla niego wazna, ale może potrzebuje więcej czasu. Moja rada - daj mu ten czas - niech pomyśli, przekona się o co mu chodzi,a Ty czekaj - jak zrobi ruch w stronę powrotu będziesz miec pewność ,że mu zalezy.

Gość b.b.b.b.
Niby na co ma czekać? Aż się książe zdecyduje? Bzdura. Po prostu - pomylił się, nie kocha Cię i tyle w temacie. To się zdarza - ludzie zmieniają zdanie. Poznał Cię lepiej i stwierdził, że nic z tego nie będzie. Są gorsze tragedie. A Ty nie czekaj tylko zacznij żyć od nowa- bez niego.

Gość ta naiwna niestety
jestem w bardzo podobnej sytuacji... zapewnienia, piekne slowa, nadzieja na wspaniala przyszlosc... pozniej nagle odrzucenie i wycofanie sie z jego strony... faceci chyba tacy sa po prostu... tylko kobiety zastanawiaja sie nad tym co mowia, zwlaszcza jesli chodzi o jakies deklaracje... trzeba wyrzucic to wszystko i zapomniec... masz szczescie, bo twoj przynajmniej ci o tym powiedzial, moj milczy od 2 tygodniu nie mowiac mi zupelnie nic... powodzenia w wyrzucaniu go ze swojej pamieci...